Pazarspor ‘da Seçmeler Başlıyor

TFF 3.lig 3. Guruptan 2.Lig’e çıkan Pazarspor ’da hazırlıklar devam ediyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.08.2020 10:14:16 75 0
Pazarspor ‘da Seçmeler Başlıyor

PAZAR-TFF 3.lig 3. Guruptan 2.Lig’e çıkan Pazarspor ’da hazırlıklar devam ediyor.

Pazarspor yönetimi,hafta içi 4 kez masaya oturdukları Teknik Direktör Şevki Tonyalı ile anlaşma sağlanamadı.

Pazarspor bir yandan teknik direktör arayışlarına devam ederken, diğer yandan iç ve dış transferle ilgili çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.

Pazarspor ’un Menajeri ve yardımcı Antrenörü Ramazan Öztürk, “2.lig için ilk olarak hoca sorununu çözmek için Şevki Hocamız ile 4 kez görüştük. Ancak hem hocamızın görüşleriyle, hem de Kulübümüzün görüşleriyle anlaşma sağlayamadık” dedi.

Yeni sezon için maç tarihleri yaklaştı. Federasyon 19 Eylül tarihinden bahsediyor. Birkaç gün içerisinde Hoca sorununu çözeceğiz. Başkan ve Yönetim Kurulu bu konuda çalışıyor. 18 ve 19 Ağustosta Pazarspor Kulübümüz sporcu seçmeleri yapacaktır. Bu seçmelere katılmak isteyen her sporcu katılabileceğini söyleyen Ramazan Öztürk, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

Mücahit, Oğuzhan, Mithat takımdan ayrıldılar. Tek tek isim vermeye gerek yok. Tabi takımdan ayrılan oyuncular olacak, takıma katılacaklarda olacak. Bunun ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Geçen yıl çok uyumlu ve karakterli bir takımımız vardı. Yine aynı şekilde güzel bir ekip oluşturup, taraftarımıza enerjik bir takım izletmeye davam edeceğiz. İnşallah bu yolda güzel şeyler yaparız.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI