Pazarspor'da Hakan Macit Dönemi Resmen Başladı

Pazarspor'un Yeni Teknik Direktör eski sporcusu Hakan Macit oldu.Kulüp Binasında imza töreni gerçekleştirildi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.08.2020 14:59:39 53 1
Pazarspor
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ HAKAN MACİT OLDU

Şevki Tonyalı ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkmayınca, Pazarspor'da yeni hoca arayışları 2 gün içinde sonuçlandı.Yeni Teknik Direktör Hakan Macit ile anlaşma sağlandı.

Kulüp idari binasında Hakan Macit ile yapılan görüşmelerde her konuda anlaşmanın sağlandığı dile getirilen açıklamalarda şu ifadelere yer verildi;

Pazarspor'un Teknik direktörülüğü için  iki gündür yapılan çalışmalar neticesinde eski sporcularımızdan Hakan Macit ile yapılan görüşmelerin olumlu geçmesi sonucunda, Yeni teknik direktörümüz olmuştur.Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun'.

Kulüp yönetimi,Üç yıla yakın kulübümüzde sporcu olarak görev yapan ve  Pendikspor, Yalovaspor, 1461 Trabzon, Orduspor, Gaziantepspor, Hekimoğlu Trabzonspor gibi takımlarda futbol oynayan Hakan Macit, Trabzonspor altyapı takımlarında da antrenörlük yaptığı blirtildi.


Anahtar Kelimeler:
Resul. Bölükbaş
15.08.2020 18:13:12
Bir pazarlı olarak Şevki hocanın ne pahasına olursa olsun takımında başında olmasını isterdim..en azından biraz şans verilip ah de vefa gösterilmeliydi...adam 2 defa 2 . Lige çıkarmış bu takımı böyle olmamalıydı

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI