Pazarspor'da 3 transfer birden yapıldı

3.Lig 2 grupta mücadele eden Pazarspor sezona girmeden işi sıkı tutarak tek tek transferleri tamamlıyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 19.07.2017 07:27:44 22 0
Pazarspor

2017-2018 sezonu için takım yapılanmasına devam eden Pazarspor dış transferde defans hattına üç imza birden attırdı.Pazarspor futolcular ile yapılan görüşmelerin ardından sağbek Egemen Zengin, stoper Zafer Cansız ve sağbek Tamer Arıcı ile sözleşme imzalandı.Geçen yılda Mavi- Beyazlı formayı giyen Egemen Zengin Fenerbahçe alt yapısından yetişip profesyonel olurken, Kartalspor ile Dardanelspor takımlarının formasını giyinmiş. Milli takım alt yapılarında kaptanlık da yapan başarılı oyuncu 44 defa milli müsabakaya çıkmış.  3. Ligde 37 müsabakada oynayan Egemen geçen yıl Mavi Beyaz forma ile iki kez fileleri havalandırdı. Egemen Zengin ile devam eden sözleşme 2019 yılına kadar uzatıldı.

Defansa bel kemiği Zafer Cansız ile Stoper mevkiini sağlama alan Pazarspor,  Usta ayak Zafer Cansız ile de bir yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor, Maltepespor, Ofspor, Akhisar BLD, Torbalıspor, Balıkesirspor, Aydınspor, Bergama BLD, Batman Petrol, Denizlispor, Anagold 24 Erzincanspor, Araklıspor ve Ceyhanspor formalarını giyen Zafer Cansız ikinci ligde 36, üçüncü ligde ise 100 müsabakada forma giyinip 8 gole de adını yazdırmış.İki yıldır Pazarsporda görev alan Tamer Arıcı ile sona eren sözleşmesi iki yıl daha uzatıldı.

Gençlerbirliği ve Ankaragücü alt yapılarında yetişen genç oyuncu Profesyonel olduğu Etimesgut BLDspor takımının ardından Pazarspor da görev almaya başladı.

 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı