Pazarspor COVİT-19 Testleri sonuçlandı

TFF tarafından 2.ve 3.lig takımlarının karşılaşmalarını oynaması yönünde hafta içinde almış olduğu kararlar doğrultusunda lig takımları ilk hazırlıklarına TEST yaptırarak başladılar.

PAZARSPOR-RİZESPOR 2.07.2020 09:58:55 47 0
Pazarspor COVİT-19 Testleri sonuçlandı

PAZAR-TFF tarafından 2.ve 3.lig takımlarının karşılaşmalarını oynaması yönünde hafta içinde almış olduğu kararlar doğrultusunda lig takımları ilk hazırlıklarına TEST yaptırarak başladılar.

3.lig 3 grupta mücadele eden ve ligde puan sıralamasında 2.nci durumda bulunan Pazarspor idareci, çalışanlar ve sporculara yapılan COVİT-19 testleri negatif çıktı.

Kararsızlık hala devam ettiğinden, Pazarspor, bir yandan yeni gelişmeleri beklerken, diğer yandan da Pazartesi günü toplanarak karşılaşmaların oynanmayacağının tescil edileceği kararı ile beklemeye başladı.

Bu durumda karşılaşmaların oynanmayacağı yönünde alınacak olan kararı bekleyen Pazarspor, İlk iki takımın bir üst lige alınacağı beklentisin yüksek olduğu liglerde, olası Play-OFF oynanma ihtimaline karşı idmanlara başladı.

Yapılan Kovit-19 testlerin negatif çıkmasının ardından akşamüstü de idmanlar başladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Lig de kalan maçların oynanmayacağı kararının ardından üst lige çıkacak takımların belirlenmesi, ligden düşme olup olmayacağı ne şekilde tescil edileceğinin yarın ya da en geç cuma günü açıklanması beklenmektedir.”

Şu an için TFF nin net kararının beklendiği dile getirilen açıklamada, “İlk iki takımın üst lige alınması halinde her ne kadar Somaspor ile eşit puanda olsak da, Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Müsabaka Talimatı 2. maddesi C bendi ve 9. Maddesi A bendi gereği ikili karşılaşmalardaki üstünlüğümüz nedeni ile 2. sırada yer almaktayız” denildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI