Pazarspor boş durmuyor.Tecimer istedi Yönetim aldı

Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek Pazarspor Forvete ve Orta sahaya takviye yaptı

PAZARSPOR-RİZESPOR 28.07.2016 07:53:15 14 2
Pazarspor boş durmuyor.Tecimer istedi Yönetim aldı
Pazarspor forvet hattını İlhan Faruk Güler ile güçlendirdi. Avanos da kamp çalışmaları devam ederken yeni sezonun kadrosunu oluşturmak adına yönetim kuruluda harıl, harıl çalışıyor.

Bu kapsamda gol yollarına deneyimli Sporcu İlhan Faruk Güler ile bir yıllık anlaşma imzalandı. 1989 doğumlu tecrübeli gol ayağı İlhan; Bursa Nilifer, Düzce, Orhangazi, Dardanelspor A.Ş Bayrampaşa, ve Tire 1922 takımlarının formasını giyinmiş. 2. Ligde 39, 3. Ligde 141 maça çıkmış olan yeni transferimiz 41 gole’ e de adını yazdırdı.

Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir; 'iç transferimizi sorunsuz tamamlamamızın ardından dış transferde yoğun çalışmalarımız ile kadromuzu şekillendiriyoruz. Amacımız bizi hedeflerimize ulaştıracak güçlü bir kadro kurmak teknik ekibimiz ile koordineli bir şekilde ihtiyacımız olan mevkilere transferlerimizi yapmaktayız. Artık kadromuz şekillenmeye başladı. Son transferlerimizde takıma direk katkı sağlayacak nokta transferler olacaktır” dedi.

OĞUZHAN DEMİRER İLE ANLAŞMAYA VARILDI
Nevşehir Avanos da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Pazarspor dış transferde orta sahaya Oğuzhan Demirer’i transfer etti.

Teknik direktör Hakan Tecimer’in milli takımlardan da takip ettiği oyuncu ile iki yıllık sözleşme imzalandı. Bu gün Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir ile yapılan görüşmeler neticesinde her konuda anlaşmaya varılan oyuncu sözleşmesini imzalayıp Avanos kampına katılacak.

1994 doğumlu orta saha oyuncusu Gölcükspor forması ile 3. Ligde 88 maçta forma giyinip 6 gole de adını yazdırmış.



Anahtar Kelimeler:
Pazarspor
28.07.2016 13:44:27
alınan sporcular iyi sporculara gibi duruyor.eskiler ve yeniler hakan tecimer hocanında katkısı ile iy bir takım şturuaklolacak düşüncesindeyim.başkan ve as başkan karabekir bu kez işi sıkı tutuyorlar.

wolat
31.07.2016 01:02:09
geçen sene aldıkları futbolcuları izledik hepsi süperdi şu an barselonada oynuyo hepsi bunlarda. seneye kesin dünya devi kulupte olurlar. bu sene görecez

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı