Pazarspor Ateş hattında

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Pazarspor ligde kalan 4 karşılaşma için seferberlik ilan etti.Peki Nasıl kalır? Abdullah Uzun analiz yaptı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.04.2022 10:06:20 42 1
Pazarspor Ateş hattında

Abdullah Uzun

TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Rize ekibi Pazarspor'un kümeden düşüp düşmeyeceğini son 4 haftada alacağı puanlar belirleyecek.

Hafta sonu 4.sırada 49 puanlı Isparta 32 takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Pazarspor, ardından 17.sırada 29 puanlı Akhisar’ı evinde konuk edecek.

Pazarspor, son iki haftasında ise lig lideri şampiyon Pendik deplasmanına çıktıktan sonra, son karşılaşmasını ise evinde 13.sıradaki 32 puanlı Uşakspor la tamamlayacak.

LİGDE KALMASI İÇİN…..

Pazarspor ‘un ligde kalması için mutlaka kendi sahasında Isparta karşılaşmasının ardından düşme hattında olan Akhisar’dan 3 puan alması gerekiyor.

Şampiyon Pendik karşılaşmasının ardından ise, evinde 13.sıradaki 38 Puanlı Uşakspor ile ligin son maçında karşı karşıya gelecek. Bu maçtan da puan aldığı takdirde ligde kalacağını düşünüyorum.

SONUÇ OLARAK…

15.sırada 32 puanla ligde en kötü sezonlarından birini yaşayan Pazarspor ’un artık mazereti kalmadı.

Başkan, yönetim, sporcular ve Pazarspor taraftarları bir araya gelerek Rize’nin bu güzide takımının 2.ligde kalması için destek vermeleri gerekir, yoksa bunca emeğe yazık olur. İlçemizin ülke genelinde tanıtımını en güzel yapan Pazarspor’a başarılar diliyorum.


Anahtar Kelimeler:
Mehmet ENGİN
14.04.2022 10:46:54
Pazar sporcumuzun ligde kalmasını istiyenlere daha çok düşmesini istiyenler var. Pazar spor a benim veya benim gibi kerim sahip çıkması kulupe bir faydası yok. Etkil ve yetkili kişilerin sahip çıkması lazım. Pazar sporumuz ligden düşerse , vebali telefonlara çıkmıyen bir çare ulaşilamiyanlara.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı