Pazarspor ara transfer'de üç futbolcu aldı

3.lig 2 grupta mücadele den Pazarspor devre arası transferini üç oyuncuya imza attırarak açtı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 29.12.2017 11:12:06 95 0
Pazarspor ara transfer

Antalya'da kamp çalışmalarına devam eden Pazarspor ara transferde boş durmadı.  Teknik ekip  ve Pazarspor yönetimi  yaptığı çalışmalar doğrultusunda İki orta saha, birde defans oyuncusu ile anlaşmaya vardı.

Bergama'dan Mehmet Mert Özkaptan, Rizespor'dan Sinan Yazıcı ve Muğlaspor'dan Mehmet Altındağ ile anlaştı.Bu sporcular Antalya kampına katıldılar.

Özkaptan Döndü.

Geçen yılda Pazarspor forması giyinen başarılı Orta Saha oyuncusu yarım sezon sonra yeniden Mavi, Beyazlı formayı sırtlayacak. Geçen yıl Başarılı performans sergileyen Özkaptan sezon başında Bergama Belediyespor ile anlaşmaya varmıştı. Devre arası transferi ile yeniden dönüş yapan oyuncu Pazartesi günü başlayan Kampa katılıp takımla çalışmalara başladı.1990 doğumlu oyuncu Altınorduspor alt yapısından yetişip profesyonel olduktan sonra Denizli BBSK, Düzcespor ve Bergama BLD takımlarının formasını giydi 2. ligde 51 maç 3 gol, 3. ligde 220 maç 33 gol ile oynamış.

Muğlaspor dan Mehmet Altındağ

Defansın göbeğine Stoper mevkiine yapılan transfer ile Muğlaspor dan Mehmet Altındağ ile de anlaşmaya varılıldı. 1995 doğumlu genç oyuncu da Antalya kampına katılıp takımla çalışmalarına başladı. Mehmet Bergama BLD spor takımının alt yapısında yetişip profesyonel olduktan sonra Muğla BLD Spor takımının formasını giydi. 3. ligde 38 maçta forma giyen oyuncu 3 de gole adını yazdırmış.

Rizespor dan Sinan Yazıcı

Rizespor’un genç yeteneği Sinan Yazıcıyla sezon başında da transfer girişiminde bulunulmuş ançak, Rizespor Profesyonel takım kadrosun da yer aldığı için gerçekleşmemişti. Devre arasında yapılan girişimler neticesinde anlaşmaya varılan 1997 doğumlu genç yetenek de Antalya kampına katılıp takımla çalışmalara başladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI