Pazarspor 2 Zonguldak 2

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Pazarspor, kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen evinde oynayacağı Zonguldak Kömürspor ile bugün 2-2 berabere kaldı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.04.2022 18:53:49 43 0
Pazarspor 2 Zonguldak 2

STAT: Pazar İlçe 

HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe, Enes Biroğlu, Onur Gülter

PAZARSPOR: Tunahan Dikişci, Taşkın Kartal (dk.46 Muhammed Yıldırım), Kadir Kaan Yurdakul, Hüseyin Eray Karataş, Muhammed Emin Balcılar, Muhammed Burak Taşdemir (dk.76 İlhan Topatar), Birkan Yılmaz, Feyyaz Aydil, Mehmet Demirözü, Atakan Ekiz, Berk Kervankıran (dk.46 Erkan Çam)      

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Yüksel Egemen Yaylı (dk.53 Hüseyin Yılmaz), Ali Osman Karnapoğlu, Emre Kara, Selim Şahin, Hakan Çevik, Sefa Aksoy, Aykut Emre Yakut, Eyüp Akcan, Fatih Bektaş Dk.80 Oğuzhan Matur, Ercüment Eray Ataklı (dk.88 Rıdvan Bingöl), Embiya Ayyıldız

GOLLER: Dk.1 ve 60 Muhammed Emin Balcılar (Pazarspor), dk.10 Aykut Emre Yakut, dk.44 Hakan Çevik (Zonguldak Kömürspor) 

PAZARSPOR-ZONGULDAK

Bugün uzun aradan sonra ilk kez Pazarspor maçına gittim.2.lig futbol kalitesinin bu kadar düştüğüne ilk kez şahit oldum.

Pazarspor ve bizden nüfus olarak kat kat fazla olan Zonguldak takımı bile o bizim 2 yıl önce seyrettiğimiz takımlar ayarında değiller.

Çok önemli 2 puan kaybettik.1-0 öndeyken 2-1 geriye düşen Pazarspor,berabere kalarak 2 puan kaybedip 32 puanda kaldı.

Rakibi ise 34 puandan 35 e yükseldi.Pazarsapor bu takımla küme düşmüş de diyemiyorum.çünkü rakipleri de aynen kendisi gibi.

Peki düşer mi? düşerse çok yazık olur.Ve düşürenler vebal altına girerler.Gönlüm düşmesin ve Rize mizi 2.ligde temsil etmeye devam etmesinden yanadır.


 

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI