PAZARSPOR 1-0 TOKATSPOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor, dış transferde Salih Kardeşgiden ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 8.08.2014 08:48:23 28 0
PAZARSPOR  1-0 TOKATSPOR
Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde, Körfez İskenderunspor’un kaptanı 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu Salih Kardeşgiden kendisini Pazarsporlu yapan sözleşmenin ardından takımın Nevşehir’de ki kampına katıldı.

İmza sonrası konuşan kulüp ikinci başkanı ve genel sekreteri Doğan İnce, transferin sonuna yaklaştıklarını ifade ederek, “İyi bir transfer yaptık, Salih tecrübeli ve kaliteli bir oyuncu takıma önemli katkıları olacaktır. Kadromuz Salih ile daha da güçlendi” dedi.

Deneyimli oyuncu Salih ise sahada elinden geldiği kadar mücadele etmeye çalışacağını belirterek, “Terimin son damlasına kadar savaşırım, faydalı olmaya çalışırım. İnşallah yeni takımıma faydam dokunur” dedi.

Salih, Hacettepe, Türk Telekom, Göngören, Alanya ve Körfez İskenderun takımlarında forma giyinmiş. PTT 1. Lig’de 71, TFF 2. Lig’de 196 TFF 3. Lig’de ise 23 müsabakaya çıkan forvet arkası oyuncusu 38 gole de adını yazdırmış.


 
Öte yandan Pazarspor Avanos kampında oynadığı beşinci hazırlık müsabakasında Tokatspor’u 1-0 mağlup etti.

Nevşehir Avanos’da 2014-2015 sezonunun hazırlıklarına devam eden Pazarspor beşinci hazırlık müsabakasını 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Tokatspor ile oynadı.

Nevşehir’de oynanan müsabakayı Pazarspor 38. dakikada Taner Yıldız’ın attığı gol ile 1-0 kazandı. Maçın genelinde rakibinden üstün olan Pazarspor girdiği birçok gol pozisyonundan da faydalanamadı.

Mavi beyazlılar, 10 Ağustos’da Ümraniye 12 Ağustos’da ise Kartalspor ile hazırlık maçı yapıp Avanos kampını noktalayacak.



Pazarspor karşılaşmada şu oyunculara yer verdi: Onur, Hasan (dk 85 Ferdi), Hakan (dk 40 Oğuzhan), Nuh (dk 70 Aykut), Devrim, Taner, Serkan, Uğur (dk 65 Can), Şükrü (dk Salih), Nezir (dk 55 Burhan), Emre (dk 70 Hakan)
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı