Pazar Halkı Pazarspor’a başarılar diledi

Pazar Halkı Pazarspor’a başarılar diledi

PAZARSPOR-RİZESPOR 11.07.2020 11:15:12 66 0
Pazar Halkı Pazarspor’a başarılar diledi

Cevahir TOPALOĞLU

PAZAR-TFF’nin almış olduğu “Pay Off maçları sonunda aralarında Pazarspor ’un da bulunduğu 2. Lig'e çıkacak 3 takım Antalya'da 20-28 Temmuz tarihleri arasında oynanacak gece maçları sonucunda belirlenecek” kararının ardından Play-Off mücadelesi verecek il ve ilçelerde heyecan dorukta.

Pandemi süreci öncesinde sıralamalarda yer alan, TFF 3. Lig 1. Grup lideri Serik Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup lideri Kocaelispor, TFF 3. Lig 3. Grup lideri Karacabey Belediye Spor A. Ş. şampiyon ilan edilerek TFF 2. Lig'e terfi ettiler.

TFF 3. Lig'de gruplarında ikinci sıra ile beşinci sıra arasında yer alan 1. Grup'tan Anagold 24 Erzincanspor, 68 Aksaray Belediye Spor, 1928 Bucaspor, Artvin Hopaspor, 2. Grup'tan Belediye Derince Spor, Turgutluspor, Esenler Erokspor, Karşıyaka, 3. Grup'tan Somaspor, Pazarspor, Nevşehir Belediye Spor, Muğlaspor takımları Play-off oynama hakkı kazanmış olup, tek maç eleminasyon sistemine göre Antalya'da 20-28 Temmuz tarihleri arasında oynanacak gece maçları sonucunda, TFF 2. Lig'e yükselecek 3 takım belirlenecek.

Play-Off mücadelesine katılacak olan takımlardan Pazarspor, hazırlıklarına kendi evinde günde çift idmanla devam ediyor.

Bilindiği gibi Pazarspor 2012-2013 sezonun da yine aynı şekilde 2. lige çıkmıştı.

Bu Play-OFF mücadelesi, sadece Pazarspor ‘un değil, Pazar'ın hatta temsilcisi olduğumuz Rize'nin mücadelesidir.

Rize’den, Fındıklı’ya kadar il ve ilçelerin 3.lig’de tek temsilcisi olmayı başaran köklü Pazarspor, tarihi başarılarına bir yenisini daha eklemek için çalışıyor. Birçok il ve ilçenin tutunamadığı liglerde Pazarspor kendini kabul ettirerek adeta ilçeye tarih yazdırıyor. Nüfus olarak en küçük ilçe olmasına rağmen, kazandığı başarılarla Pazar’ı spor camiasında ülke gündeminde tutmayı başaran Pazarspor’a zorlu karşılaşma öncesi ilçe halkından tam destek aldı.

Kaçkar53.com olarak, ilçede yüz kişiyle görüştük.

Pazar Halkı neler dedi?

İlçe halkının, bürokrasinin, STK’ların ve iş adamlarının Pazarspor’a bu süreçte tam destek olmalarını istediler.

Antalya’da oynanacak olan karşılaşmada Pazarspor’a başarılar dilediler.

2012-2013 sezonunda yaşanan şölenin aynısının Pazar’da yaşanacağı heyecanını taşıdıklarını dile getirdiler.

Yönetime, Sporculara ve bir önceki Play-Of’ta Pazarspor ‘un 2.nci lige çıkmasında emeği olan Şevki Tonyalı ve ekibine de başarılar dilediler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI