Palandöken kampını değerlendirdi.

Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde sürdürüyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.07.2014 14:58:18 33 0
Palandöken kampını değerlendirdi.
Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde kampa giren Çaykur Rizespor’da hedef ligde kalıcı bir takım olabilmek.Teknik direktör Mehmet Özdilek, transfer konusunda çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde günde tek çift antrenman yapan yeşil-siyahlılar 2 bin rakımda oksijen depoluyor.

'26 TEMMUZ’A KADAR ERZURUM’DAYIZ'

Teknik direktör Mehmet Özdilek, antrenman sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Çaykur Rizespor olarak 10 Temmuz itibariyle Erzurum’da çalışmalara başladık. Kamp çalışmamızın ikinci günü devam ediyor.

Kaldığımız şartlar, hava, iklim çalışmaya çok müsait dolayısıyla böylesine sağlıklı bir ortamda çalışmalara başladık. 26 Temmuz’a kadar ilk etap çalışmalarımıza Erzurum’da devam edeceğiz. 30 Temmuz’da ise Avusturya kampımız başlayacak. Erzurum’da kamp çalışmaları sırasında iki tane maç oynayacağız.

22-25 Temmuz arasında bir turnuva düzenlenmesi planlanıyor. Düzenlenen turnuvanın içerisinde bizde olmak istiyoruz. Bununla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Bunun haricinde herhangi bir problemimiz yok.

Dolayısıyla sporcuların antrenmandaki iştahı ve coşkusu çok önemli. İyi başladık umarım sakatlığın olmadığı bir periyot geçiririz.Özellikle sezon başlarındaki bu süreçler çok önemlidir oyuncuların sağlıklı hazırlanması adına. Bu hazırlıkları sakatsız bitirebilirsek bu anlamda çok mutlu olacağız. Çalışmalar yoğun bir şekilde devam edecek” dedi.

İKİ OYUNCU TRANSFERİ DAHA YAPACAĞIZ
Transferde Antalyaspor'dan Murat Duruer’i kadrolarına dahil ettiklerini söyleyen Özdilek, ismini açıklamadığı bir futbolcu ile önemli ölçüde anlaşma sağladıklarını bu oyuncunun da bir iki gün içerisinde kampa dahil olacağını söyledi.

Özdilek, “Dediğim gibi önümüzde bir süreç var bu süreci değerlendirip takımıza fayda sağlayabilecek bir iki oyuncu daha katmak istiyoruz. Onla ilgili çalışmalarımız devam ediyor' ifadelerini kullandı.

HEDEF İLK 10
Anadolu takımlarının ilk hedeflerinin ligde kalıcı olabilmek ve istikrarlı bir şekilde devam edebilmek olduğunu söyleyen teknik direktör Mehmet Özdilek, “Geçen sene Rizespor lige zor bir süreç yaşadı ama ilk çıktığı senede bir çok takım bunu başaramıyor.

Rizespor bu anlamda geçen sene ligde kalması başarı için önemliydi. Bu sene yine istikrarlı bir şekilde bu lige devam edip bu ligin takımlarından olmak çok önemli ama ligde yapabileceğimiz temel hedef ilk 10 içerisinde bitirebilmektir ama bizim için önemli olan ligin devamlı takımları arasında olabilmektir” diye konuştu.....
 rizesporlular.com

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI