Onursal Başkan Hüseyin Yangın’ın İstifası kabul edilmedi.

Kongrede yaşanan gelişmelerden dolayı istifa edecek duruma geldiğini ifade eden başkan Yangın istifasının kabulü içinde ayrıca yönetim ile görüştüğünü ifade etmişti.

PAZARSPOR-RİZESPOR 28.08.2021 09:27:39 44 0
Onursal Başkan Hüseyin Yangın’ın İstifası kabul edilmedi.

Bir süre önce basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda, son kongrede yaşanan gelişmeler üzerine, 1968-1973 yıllarından beri içinde bulunduğum takımın genel kurul üyeliğinden istifa ettim açıklamasının üzerinden yaklaşık bir ay geçtikten sonra toplanan Pazarspor Yönetimi istifayı kabul etmedi.

Kongrede yaşanan gelişmelerden dolayı istifa edecek duruma geldiğini ifade eden başkan Yangın, istifasının kabulü içinde ayrıca yönetim ile görüştüğünü ifade etmişti.

İSTİFA DİLEKÇESİ RED EDİLDİ.

Pazarspor yönetimi 26.08.2021 tarihinde yaptığı toplantıda almış olduğu kararda şu ifadelere yer verildi..

“Kulübümüzün olağan genel Kurul Seçiminin ardından yaşadığı tepkiler üzerine, Onursal Başkan’ımız Pazarspor Genel Kurul Üyeliğinden İstifa ettiğini açıklayıp Kulübümüze de yazılı bildirimde bulunmuştu. Yönetim kurulumuzun 26.08.2021 tarihinde yaptığı toplantıda İstifası değerlendirilmeye bile alınmadan oy birliği ile kabul edilmemiştir.

Başkan’ımız Mustafa Taşkın, konuya istinaden yaptığı açıklamada 'Onursal Başkan’ımız Hüseyin Yangın Pazarspor’umuzun temel taşlarından biridir, değil istifa etmesi, Pazarspor’dan ayrı olması uzak olması bile düşünülemez. Bu nedenle de istifasını kabul etmemiz mümkün değildir'.

Bu karar üzerine Hüseyin Yangın’ın nasıl bir tavır alacağı da merak konusu oldu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI