Nokta Transferler yapacağız

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, transferde acele etmeden nokta atışı yapacaklarını söyledi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 6.07.2014 19:25:46 17 0
Nokta Transferler yapacağız
Yeşil-Mavililerin Teknik Patronu Mehmet Özdilek, yeni sezon kamplarını Erzurum’da yapacaklarını ifade ederek, “Bu sezon iyi bir kamp dönemi geçirip, yeni sezonda farklı bir Rizespor izlettirmek istiyoruz” dedi

Yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz Perşembe günü Erzurum' da başlayacak olan Çaykur Rizespor' da teknik direktör Mehmet Özdilek, hem kamp hem de transferle ilgili açıklamalar yaptı.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını yapacakları Erzurum' da iyi bir kamp dönemi geçirmeyi planladıklarını altını çizen Mehmet Özdilek, 'Erzurum sezon başı kampı için çok ideal bir yer. Çok güzel sahalar yapıldı.

Bizde ilk etap hazırlıklarımızı en iyi şekilde gerçekleştirmek istiyoruz. Fizik ve kondisyon çalışmalarımızı yapıp 3 hazırlık maçı oynayacağız.10'unda başlayıp 26 Temmuz' da bitireceğimiz kampı sorunsuz en iyi şekilde gerçekleştirmek istiyoruz' diye konuştu.

Yeşil-mavili takımın teknik direktörü Mehmet Özdilek, transfer konusunda ise şunları söyledi. Rizespor'un yerli ve yabancı iyi bir kadrosu var. İskelet kadroyu koruyacağız. Mevcut kadrodan 1 yada 2 kişi ayrılabilir.

Transfere gelince. Bu konu da acelemiz yok. Eksikleri biliyoruz. Bu konu dada yönetime gerekli raporu verdim. Amacımız Murat Duruer transferinde olduğu gibi nokta transfer yapmak.

Bunun içinde ince eleyip sık dokuyoruz ve hiç bir şekilde acele etmeyeceğiz. Başta stoper olmak üzere eksiklerimizi biliyoruz. Bunları da zaman içinde Rizespor'un mali disiplini ve ekonomik şartları içinde yapacağız.

Taraftarımızın rahat ve sabırlı olsun. Onlara çok farklı bir Rizespor izleteceğiz' dedi.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI