Ne olacak Pazarspor'un hali

Genel Kaptan Telatar, “Bu hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanına gidiyoruz. İç sahada yaşadığımız puan kaybını Diyarbakır’ı yenerek telafi etmek istiyoruz” dedi

PAZARSPOR-RİZESPOR 2.04.2014 20:33:38 21 0
Ne olacak Pazarspor
3 MAÇTIR KAZANAMIYOR

İkinci yarıya iyi başlayarak düşme hattından uzaklaşan Pazarspor son haftalarda ise büyük bir form düşüklüğü içinde. Mavi-Beyazlılar, son haftalarda yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla yeniden tehlike hattına yaklaştı. İç sahada oynadığı son üç maçını kazanamayan Pazarspor deplasmandan topladığı puanlar ile avantajını korumaya çalışıyor. En son 22. haftada sahasında Bandırmaspor’u yenen Pazarspor ardından İskenderun ile berabere kalıp Ankaragücü ve Eyüpspor’a ise yenildi. Bu yıl Pazar ilçe stadının zemininin çok kötü olması Pazarspor’un istediği futbolu sahaya yansıtamamasında önemli pay sahibi.

DEPLASMANDA İYİZ

Pazarspor’da Eyüpspor yenilgisinin arından Genel Kaptan Ali Osman Telatar, içerde kaybedilen puanı deplasmanda telafi edeceklerini belirtti. Telatar, “Birkaç haftadır içerde istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyoruz. Saha zeminin bozuk olması da sahada istediklerimizi yapamamamızda önemli faktör. Bu hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanına gidiyoruz. Takımımız deplasman maçlarında daha iyi futbol oynamakta. Bu nedenle de bu hafta içerde kaybettiğimiz puanları dışarı da telafi edeceğiz” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI