Maraton bitti. Pazarspor ligde kaldı.

Maraton bitti. Pazarspor ligde kaldı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 3.05.2022 11:37:14 74 1
Maraton bitti. Pazarspor ligde kaldı.

ABDULLAH UZUN

TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Rize ekibi Pazarspor, 38 haftalık lig maratonunda nihayet ligde kalmayı başardı.

Ligin ilk yarısında çok güçlü ekipleri karşısında çıkışını sürdüren Pazarspor, 2.yarıda istenilen sonuçları alamadı. Hoca ve hocalar değiştirmesi de buna çare olamadı.

NEREDEN NEREYE!

UEFA Avrupa Ligi’nden TFF 3. Lig’e! Akhisar küme düştü

TFF 2. Lig Beyaz Grup 37. hafta mücadelesinde konuk ettiği Amed Sportif Faaliyetler’e 2-1 mağlup olan Akhisarspor’un son hafta öncesinde 3. Lig'e düşmesi kesinleşti.

Gelecek haftayı maç yapmadan geçecek, 31 puanlı yeşil-siyahlı ekibin, düşme hattından çıkma ihtimali kalmadı.

BUNCA OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN PAZARSPOR’U TEBRİK ETMEK GEREKİR.

Pazarspor ’un grubuna baktığımızda, Tamamına yakınının İl takımlarından oluştuğu,1 veya 2 ilçe takımının olduğu ve bu ilçelerinde Rize ili kadar nüfusu bulunduğunu göz önüne aldığımızda, ligde kalması başarısızlık değil büyük bir başarıdır.

Kolay değil tabi, küçük bir ilçede gelir kaynaklarının hiç olmadığı ve 2.lig gibi bir grupta mücadele etmenin sıkıntıları…

Uzun yıllar liglerde “MARKA” olma özelliği taşıyan Pazarspor, seneye artık biraz daha sağlıklı düşünmesi gerekir.

Sen ben inatlaşmasının bir yana bırakılarak ilçenin bu güzide takımına sahip çıkılması gerekir. Burada fedakârlık yapılması gereken ne varsa yapılmalıdır. Sonuçta her şey “PAZARSPOR” ve bu ilçenin uzun süre ülke gündeminde kalmasını sağlamak olmalıdır.

Başkan Taşkın ve ekibini tebrik ediyorum. Biraz da şansları iyi gitti. Aslında Pazarspor o kadar şanslı değil ama bu sene sihirli bir el onu ligde kalmayı sağladı.

Sezon sonu açıklamalar yapacağını duyuran başkan Taşkın’ın, 2023 de nasıl bir yol haritası belirleyeceğini bizde merak ediyoruz. Yıllardır bu takımın her kademesinde görev alıp, başkanlık gibi “STRES” dolu bir görevi yine yüzünün akıyla tamamlayıp takımı ligde tutması çok önemli bir olaydır.

Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, sene için çok radikal kararlar alarak bu takımın bu yıl olduğu gibi, gelecek yılda aynı sıkıntıyı çekmez. Yoksa bu sene ki şans seneye gelmeyebilir.

HAFTA SONU UŞAK MAÇI İLE LİG VEDA EDİYOR

Hafta sonu ligin 13 sırasındaki 39 puanlı Uşakspor ile evinde karşılaşacak olan Pazarspor, seneyi tamamlamış olacak. Bir kez daha ilçemizin fedakâr ve cefakâr seyircilerimizin ilçe stadında takımlarını desteklemesini ve alkışlarla sezonu tamamlamasını arzu ediyorum.

TEBRİKLER PAZARSPOR


Anahtar Kelimeler:
Önder stlu
3.05.2022 14:23:38
19 takımlı ligde 32 puanla ligde kalmak ,rakiplerin son beş haftası ligde iddalı durumda olan play of hedefi takımlarla oynaması,yine en yakın üç rakibinlede içerde karşılaşman ,yine en yakın rakibinin biri son haftadan önce biride son hafta bay olması hakikatten inanılmaz bir şans,fikstürü pazarsporlu bir idareci yapsa böyle denk getiremez.Bir nevi mucizeler eşliğinde ligde kaldık.2.yarı oluşturulan kadro deplasmanda hiç puan alamamış

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI