Manisaspor Kulübü Başkanı Pazarspor’u ziyaret etti.

Manisaspor Kulübü Başkanı Pazarspor’u ziyaret etti.

PAZARSPOR-RİZESPOR 5.07.2022 16:12:56 60 0
Manisaspor Kulübü Başkanı Pazarspor’u ziyaret etti.

PAZAR-Bu yıl 2.ligden Spor Toto 1.lig’e liglerin bitmesine haftalar kala çıkmayı garantileyen Manisa Futbol Kulübü başkanı Rize’nin Fındıklı ilçesinden Mevlüt Aktan, Pazar’a gelerek Pazarspor tesislerinde Başkan Mustafa Taşkın ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geldi.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta bitime 5 hafta kala Spor Toto 1. Lig’e çıkmayı garantileyen Manisa Futbol Kulübü'nün başkanı Mevlüt Aktan, daha katedecek yollarının olduğunu belirterek, 'Hedefimiz önümüzdeki dönemde Süper Lig.' dedi.

TFF 1. Lig’de Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Başkan Aktan, kardeş Rizespor ile aynı grupta mücadele edeceğimizden de ayrıca mutluyum” dedi.

PAZARSPOR GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KÖKLÜ BİR TAKIMDIR

BAL Ligi’nde ve diğer amatör liglerde mücadele eden Manisa takımlarına her türlü desteği veren Rize’nin Fındıklı ilçesinden başkan işinsanı Mevlüt Aktan, Pazarspor ’un 2.ligde mücadele etmesinin çok büyük başarı olduğunu dile getirdi.

Kulüp Başkanı işadama Aktan, “Pazarspor ve Pazar’ı çok iyi tanıyan ve takip eden biriyim. Geçmişten günümüze var olan dostluklarımız bozulmadan devam ediyor. Pazarspor’a her türlü desteği vermeye hazırız. Futbolcu temini, malzeme ve kamp yeri için de elimizden gelen desteği vereceğiz. Bu sene Rizespor ile aynı gruptayız. Memleketimin takımıyla dostane mücadelelerimiz devam edecek. Başkan Taşkın ve yönetim kurulu üyelerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

KADİR KAAN YURDAKUL 1.LİG TAKIMI MANİSASPOR’DA

Pazarspor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkın.” Ziyaretlerinden dolayı başkan Aktan’a teşekkür etti. Taşkın, “Futbolcumuz Kadir Kaan Yurdakul’u Manisapor’a verdik. Kendisinin ne talebi olursa onu yerine getirmeyi tabii isteriz. İşadamı ve spor kulübü başkanı olarak bizi en iyi anlayanlardan biridir. Geçmişten günümüze dostluğumuz devam ediyor. Bu sezonda hem kulüp başkanı, hem de işadamı olarak yakın desteklerini bekliyoruz. Ziyaretlerinden dolayı da kendisine teşekkür ediyorum. Çok verimli bir görüşme yaptık. Önümüzdeki günlerde de bu görüşmelerimiz devam edecektir” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı