Körfez Maçını savaşarak kazandık.

Pazarspor-Körfez maçı ardından yapılan açıklamalarda neler söylendi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.04.2014 22:14:12 40 0
Körfez Maçını savaşarak kazandık.

Gökhan TELATAR

Bu gün oynanılan ve 2-1 kazandığımız Körfez Futbol kulübü maçının ardından Şafak Hatırnaz ve Hasan Çelik açıklamada bulundu.
Kurumsal İletişim As Başkanı Şafak Hatırnaz açıklamasında,”Hem Teknik ekibi hem de futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Gergin ortamda oynanılan bir maç oldu. Hem hakeme hem de rakip sporcuların oyunu germesine rağmen anlımızın akıyla kazandık. Zor bir mücadeleydi. Ligin sonlarına doğru yaklaşmaktayız dolayısıyla her maç büyük önem arz ediyor. Kardeşlerimin Pazar’a daha nice mutluluklar yaşatmalarını temenni ediyorum ve kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Teknik Direktör Hasan Çelik ise açıklamasında,”genele baktığınızda lige iyi başlayan son dört haftada mağlup olan bir takımımız vardı. Moral olarak biraz üzüntülüydük ancak bizim takımın yeri burası değildi. Bunu da sporcu kardeşlerimle hafta içersinden itibaren konuştuk. Kaybettiğimiz maçlarda da iyi futbol oynadık, kaçırdığımız pozisyonlar vardı, bu maç ölüm kalım maçıydı saha içersinde savaşan kardeşlerimi öncelikle tebrik ediyorum. Maç boyunca tüm arkadaşlarım kazanmak için ellerinden geleni yaptılar, yüreklerini ortaya koydular. Baktığımızda rakibi hiç oynatmayan özelliklede ikinci yarıda rakibi baskıya alan ve golü sonuna kadar kovalayan bir takımımız vardı. Kaçırdığımız pozisyonlar vardı son dakikada gelen gol hepimizi çok sevindirdi. Bu takım bu ligde en iyi altı takımdan birisi, bunun farkına varıp bu çocuklara sahip çıkarsak daha iyi yerlere geleceğiz. Bu maçı unuttuk artık Kalan dört maçımıza bakıp bu takımı en iyi şekilde ligde tutacağız bundan başka düşüncemiz yoktur. Herkesi tekrar tebrik ediyor ve buraya gelen bizleri destekleyen taraftarlara da teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı