Kocaman tamam gibi..

F.Bahçe eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Çaykur Rizespor'la prensip anlaşmasına vardı

PAZARSPOR-RİZESPOR 9.06.2014 16:13:02 12 0
Kocaman tamam gibi..
RESMEN AÇIKLANIYOR
Bu görüşmelerden sonuç çıkaramayan Çaykur Rizespor'da camianın önde gelen isimlerinin devreye girmesi ile ibre Aykut Kocaman'a dönmüştü. Kurmayların devreye girmesiyle birlikte Kocaman ile günlerdir yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

Başkan Metin Kalkavan'ın bizzat İstanbul' da yürüttüğü görüşmeler sonucunda ön plana çıkan isim olan Kocaman’ın Rize'ye imza atmasının artık an meselesi olduğu öğrenildi.

Diğer adaylarla hedefleri örtüşmeyen Yeşil-Mavililer Kocaman ile dün tekrar bir araya geldi. Detayların en ince ayrıntısına kadar konuşulduğu görüşmede artık sona gelindi.

Başkan Metin Kalkavan'ın bir kaç gün içinde Kocaman'ı açıklaması bekleniyor.

DETAYLAR KALDI
Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran ve geçen sezonu dinlenerek geçiren Aykut Kocaman'ın teklifi prensipte kabul ettiği ancak bazı küçük pürüzlerle birlikte yerli ve yabancı bazı futbolcular da istediği bildirildi.

Başkan Kalkavan, Kocaman ile yaptığı görüşmeler hakkında bir açıklama yapmazken kalan küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından başkan'ın bu hafta içinde bir açıklama yapması bekleniyor.

Vakit kaybetmeden yeni sezon çalışmalarına başlamak isteyen Çaykur Rizespor'un Başbakan Recep Tayyup Erdoğan'ın Perşembe günü Rize'ye yapacağı ziyaret öncesinde Kocaman'ı açıklayacağı ve imza töreninin bir kaç gün içinde Rize’de yapabileceği edinilen bilgiler arasında.
Çaykur Rizespor


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı