Kalafatoğlu,VAN karşılaşmasını yorumladı

Pazarspor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Silahtaroğlu Van Spor FK takımına 1-0 yenildikleri maçta çok iyi oynadıklarını söyledi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 31.08.2022 09:40:15 106 0
Kalafatoğlu,VAN karşılaşmasını yorumladı

PAZAR-2022-23 Sezonunun ilk karşılaşmasını VAN FK ile deplasmanda oynayarak uzatmalarda yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrılan Pazarspor Teknik direktörü Mustafa Kalafat gazeteci Cengiz Yıldırım’a yaptığı açıklamalarda şunları söyledi.

SPORCULARIMI KUTLUYORUM

“Van maçında gerçekten oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel bir mücadele örneği sergilediler. Gönül isterdi ki puanla dönelim ama maalesef bunu başaramadık. Bakıldığında tabi hatalar var bizim tarafımızdan da yapılan hatalar var. Ama genelde maç yönetimini doğru yönetemeyen, etki altında kalan bir hakem ister istemez puan kayıplarına sebebiyet verdi. Ama biz yolumuza bakıyoruz ve gelişen genç bir takımız. İlk kez profesyonele olan oyuncularımız var, gayet güzel iş görüyorlar.” dedi.

SEYİRCİLERİMİ İSKANDERUN KARŞILAŞMASINA DESTEK İÇİN BEKLİYORUM

“Ben buradan bu hafta içerde oynayacağımız çok önemli bir maç olan İskenderunspor karşılaşmasına tüm taraftarımızı bekliyorum. Onların gücü bizim için çok önemli. Onlarla beraber aşamayacağımız engel yok diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun sezonumuz. Etimesgut’tan Mehmet Cansın'ı aldık. Onunda hazırlanması durumunda şans verebileceğimizi söyleyebilirim.” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI