Hüseyin Yangın sadece Basına teşekkür etmedi

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın Pazarspor sitesinde yaptığı açıklamalarda Pazar'da görev yapan Basın mensupları hariç herkese teşekkür etti.

PAZARSPOR-RİZESPOR 31.05.2014 19:45:04 56 4
Hüseyin Yangın sadece Basına teşekkür etmedi
Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın'ın Pazarspor haber sitesinde yayınlamış olduğu açıklama..

2013/2014 sezonundaki tüm sportif faaliyetlerimiz 31.05.2014 tarihi itibarı ile spor takvimi açısından sona ermiştir. Önümüzdeki yılla ilgili sportif çalışmalarımız ve planlarımız 1 haziran 2014 tarihi itibarı ile başlayacaktır.

Futbol : Geçtiğimiz sezon 3.ligde play off şampiyonu olan futbol takımımız bu yıl spor toto 2.lig kırmızı gurupta mücadele etmiş ve ilk yılımız olmasına karşın ligi 13 galibiyet ve 3 beraberlik ve 18 yenilgi ile 42 puan alarak 11.sırada tamamlamıştır.

Futbol alt yapı takımlarımız her yaş gurubunda Rize’de ya lider olmuş ya da finalleri oynamıştır. U 17, ve U-13 takımlarımız Rize şampiyonu olarak bölgesel yarışmalara katılma haklarını elde etmişlerdir.

HENTBOL :Türkiye Bayanlar 1.liginde mücadele eden takımımız 14 takımlı ligde normal sezonu 3.sırada tamamlamıştır.Akabinde 8 li finallerde Kuşadasın da son dörde kalarak Burhaniye’deki final four müsabakalarına katılma hakkını elde etmiştir.Oldukça genç ve yeni bir takım olmamıza karşın son dörde kalabilen takımımız burada 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle son sırada yer almıştır.Oldukça önemli bir deneyim kazanan ekibimizin maçlarının heyecanını canlı olarak ÇAY TV den tüm sporseverler izleme imkanı bulmuş ve hem ilçemiz,hem takımımız hem de forma sponsorlarımız ÇAYKUR ve MENDERES TEKSTİL in tanıtımına katkı yapmıştır.

Basketbol : Bayan ve erkek basketbol takımlarımız Rize de kendi kategorilerinde liglere katılmışlar,Genç kızlar kategorisinde Rize şampiyonu olarak bölgesel şampiyonalara katılmışlardır.

Yukarıda detaylarını sunduğumuz tüm sportif faaliyetlerimiz önemli ölçü de sponsorlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve maddi manevi bizi destekleyen kurum, kuruluşların ve Pazardaki Çay müstahsillerinin katkıları ile yapılmıştır.

Bu süreçte,

Futbol Takımlarımızın ana sponsoru Başta SPOR TOTO TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI, ÇAYKUR , ŞEKERBANK olmak üzere Granmar Denizcilik A.Ş. ye, Parsan Gruba, EKO Denizciğe, ER Denizcilik A.Ş. ye,SÜRSAN Grub’a,Graneco Denizcilik A.Ş.ye, DTO Petrol A.Ş. ye , MED MARİNE A.Ş. ne , TURYOL a , HOŞVER sigortaya , Pazar sigorta Nurettin Altaylar’a, KUZEY Marin’e Emin Yaşacan’a , YEPAŞ A.Ş. ANKARA’ya , UĞURCAN Gümrük Müşavirliği Uğur Balta’ya , CYE Petrol Deniz Eraydın’a , JOTUN BOYA Şükrü Ergün’e , ATABEY İnşaat’a , DESAN A.Ş. ye , GÜMÜŞTAŞ GURUP Muhammet Gümüştaş’a ,GÖKHAN MATBAACILIK Yüksel KALAYCI’ya ,

Hentbol Takımımız ana sponsorları AKER KÖMÜR sayın Ayhan ERGENÇ’e , MENDERES TEKSTİL AKÇA HOLDING sayın RIZA AKÇA’ya , Rize İl Özel İdaresi meclis başkanı ve üyelerine

Takımlarımızın deplasmanlarında konaklama, ulaşım ve sağlık gereksinimlerini karşılayan Şekerbank Ege bölge müdürü Hüseyin ÜST’e , Aliağa Belediyesi sayın Uğur EREN’e , Nazilli Karadeniz Unlu mamülleri sayın Yaşar GÖZDAŞ’a , ÜNYEDEN sayın Cumhur Sancaktar’a , Anakara Yenimahalle Belediyesi Başkanı sayın Fethi Yaşar, Başkan Yrd. B.Başar Bal, Genel İş Sendikası Ankara 2 nolu şube Başkanı Turan KÜTÜKBAŞ’a , İstanbuldan Dr.Selçuk GÜNDAY’a ve Dr.Rindol ÇONKAR’a, sayın Kadir YURTSEVEN’e , sayın Av. Şafak BALTA’ya

Tüm yönetim kurulu üyelerimiz, hocalarımız, sporcularımız, çalışanlarımız ve camiamız adına şükranlarımızı sunar önümüzdeki dönemde de destek ve yardımlarının bizlerle olmasını bekler, kendilerine, kurumlarına bol kazançlı sağlıklı ve huzurlu günler dileriz.

Hüseyin Yangın


Kaçkar53.com

YORUM
Sayın Yangın basına neden teşekkür etmedi.
Yağmur çamur demeden maçları takip etti.
Sevindiler haber oldular.Üzüldüler yine haber oldular.
Her maç sonucu tüm açıklamalarını yayınladılar.
Onlarla sevinip,onlarla üzüldüler.
Pazarspor Pazar'ın değeridir diyerek en az onun kadar,belki daha da fazlası sahip çıkıp tanıtımında destek oldular.
Maddi destek veremediler,lakin manevi olarak her zaman yanlarında oldular.
O yüzeden teşekkürü hak etmediler.
*******
Umarım sehven yapmıştır.
Ne alıp vereceği var ki basınla.
Tabiki en doğrusunu kendisi bilir.
Zaten basının da teşekküre ihtiycı da yok.
Bizim için şahıslar değil,kurumlar vardır.
****
Daha da önemlisi o dedi diye değil.Doğru olan neyse onu yazdılar.
O teşekkür etse de etmezse de basın yine görevinin başında olacak.
Pazarspor ve Pazarlı'nın,Pazar'ın her zaman yanında olacaktır.







 

Anahtar Kelimeler:
Naci Güven
31.05.2014 20:49:47
abdullah bey yorum bölümünü çok güzel yazmışsınız da acaba anlayacak muhattap varmı.... dediğiniz gibi biz vazifemizi yaptık... kimseden de teşekkür gibi bir beklentimiz yok... tabi ben kendi adıma diyorum...

gazeteci
1.06.2014 08:00:13
yazıyı okudum.gazetecilere ve belediyeye de unutmuş.ama ihtiyacı oldumu hayatta unutmaz.bu da bağa ders olsun

yangın
1.06.2014 08:00:44
neden böyle yapar anlamıyorum.

gercekler
1.06.2014 18:28:55
hakları yenenlerede kocaman bi tesekkür etmesi gerekirdi :)

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI