HEDEF 3 PUAN

ANKARAGÜCÜ MAĞLUBİYETİNİ UNUTTURACAĞIZ.

PAZARSPOR-RİZESPOR 1.11.2013 21:16:16 17 0
HEDEF 3 PUAN


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Güngören maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Mavi-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Şevki Tonyalı Ankaragücü karşısında çok ağır bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “ Kaybımızı Güngören maçını kazanarak telafi edeceğiz” dedi.

Rakibin konumu bizleri ilgilendirmiyor diyen Mavi-Beyazlı takımın Teknik Patronu Şevki Tonyalı, “ Güngören liderde olsa sonuncuda olsa bizim için önemli değil. Her ne olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacağız. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak bunu başarmak istiyoruz. Tek düşüncemiz 3 puan,5–0 kaybedilen bir maçtan sonra özellikle bu haftaki Güngören karşılaşmasının önemi bir o kadar daha arttı. Ben bu maça sadece telafi müsabakası olarak da bakmıyorum. İhtiyacımız olan bir maç olarak değerlendiriyorum. Zira 5-0’ın altından kalkmak, bu takımı ayağa kaldırmak kolay bir iş değil. Biz antrenörlerin görevi de geçmişi unutup bir an önce önümüzdeki maça takımı en iyi şekilde hazırlayıp bu kaostan çıkarmaktır. Tüm camianın içine düştüğü bu kötü durumdan kurtulmak için bir an önce galip gelmemiz gerekiyor. Bu hafta gelen rakip kim olursa olsun bildiğimiz tek şey bir an önce kazanmaktır. Özellikle bu hafta için diyorum; şiddetle galibiyete ihtiyacımız var. Bunun için de ekstra çalışmaya, ekstra psikolojik desteğe gerek var. Oyuncularımızın bu anlamda ortaya koydukların performans iyi.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI