Eren Aykut Pehlivanlar Profesyonel imzaladı

Sezon başından itibaren takımla çalışmalara çıkan Eren Aykut Pehlivanlar profesyonel imzasını atıp lisansı çıkarıldı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 22.12.2017 16:25:52 777 0
Eren Aykut Pehlivanlar Profesyonel imzaladı

2001 Doğumlu kaleci Eren sezon başından itibaren Profesyonel takım ile beraber çalışmalara çıkıyodu.

Bu hafta Salih Şenbaş’ın kart cezalı duruma düşmesinin ardından lisansı çıkartılıp, Ankarademirspor maçı kadrosuna alınıp 2. kaleci olarak görev aldı.

Yapılan İmza töreninde Eren Aykut Pehlivanlar,”Öncelikle çok mutluyum ilk imzamı attım. İnşallah da takım olarak şampiyonluk yaşarız. Bu hem benim için hemde kariyerim için önemli bir başarı olur” dedi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Musa Tafralı,”Pazarspor’un en çok önem verdiği noktalardan biride alt yapısıdır. Alt yapıdan her yıl bir çok oyuncu kadroya alınmaktadır. Buda profesyonel lig takımları için önemli bir rakamdır. Küçük bir ilçedede bunu başara bilmek çok önemlidir. Eren de inşallah yıllarca faydalanacağız kendisine başarılar diliyorum. Diğer alt yapı sporcularımızada örnek olsun ve daha özveriyle çalışsınlar” dedi.

Alt yapı Menejerimiz Sadık Biber,”Yıllardır alt yapıdan oyuncularımızı yetiştirerek üst yapıya katıyoruz. Pazarspor’umuzda bunu gelenek haline getirdi ve yıllardırda bu geleneği hiç bozmadı. Bu açıdan özellikle Pazarlı gençlerimiz çok şanslılar Başka kulüplerin yapmadıklarını Pazarspor layiki ile yapıyor. Genç arkadaşlarımızın önünü açıyoruz ve açmayada devam edeceğiz. Bu güne kadar süre gelen çalışmalarımızı bundan sonrada daha düzenli bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Aykut’a da Profesyonel yaşamında başarılar diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı