Deneyimli hoca Kalafat’tan özel açıklamalar

TFF 2.lig Kırmızı grupta 2022-23 sezonunda mücadele edecek olan Rize ekibi Pazarspor ’un deneyimli çalıştırıcısı Mustafa Kalafat kaçkar53.com sitesine ilk kez açıklamalarda bulundu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 4.08.2022 11:09:01 113 0
Deneyimli hoca Kalafat’tan özel açıklamalar

PAZAR-TFF 2.lig Kırmızı grupta 2022-23 sezonunda mücadele edecek olan Rize ekibi Pazarspor ’un deneyimli çalıştırıcısı Mustafa Kalafat kaçkar53.com sitesine ilk kez açıklamalarda bulundu.

Pazarspor kulübü olarak 15 Temmuz’da kampımızı Rize’de başlattık. Sağ olsunlar Çayelispor tesislerini bize açtı diyerek, yapılan çalışmaları değerlendiren Pazarspor Teknik Direktörü Mustafa Kalafat, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi.

RİZESPOR İLE KARŞILAŞARAK İLK ETAP ÇALIŞMAMIZ SONA ERECEK

“Çalışmalar samimi bir ortamda devam ediyor.6 Ağustos’ta Rizespor ile yapacağımız karşılaşma ile ilk etap kampımızı tamamlamış olacağız.

2.KAMP ERZURUM’DA

9 Ağustos’ta ise 2.kampımızı Erzurum’da yapacağız.

EKSİK MEVKİLERE TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Eksik olan mevkilerimiz için transfer çalışmalarımız devam ediyor. Şu an birkaç mevkilerde sorunlarımız var ama Sportif direktörümüzle bunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Umuyorum ki bu ay sonu başlayacak olan liglere iyi bir giriş yaparak sezon başlayacağız'.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI