Ç.RİZESPOR’LA AYNI LİGDE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor Kulübünün çiçeği burnunda 29 yaşındaki yeni Başkanı Dilaver Yılmaz, PTT 1. Lig 2017-2018 Sezonunda ki rakibi, Çaykur Rizespor’a Erzurum’da kendisiyle görüşen Rizeli gazeteci, yazar Bayram Ali Kavalc

PAZARSPOR-RİZESPOR 30.06.2017 21:30:12 152 0
Ç.RİZESPOR’LA AYNI LİGDE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ

TFF PTT 1.Liginin yeni takımlarından, Mavi, Beyazlı Erzurumspor Kulübü Başkanı Dilaver Yılmaz,  Geçen ay Büyükşehri Belediyesi Erzurumspor’da gerçekleşen tek adaylı, Olağan Üstü Genel kurul toplantısında, BB Erzurumspor Kulübü tarihinde 29 yaşında başkan seçilen en genç İşletme mezunu iş adamı olarak spor camiasının dikkatini çekmişti.

BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Dilaver Yılmaz, “Komşu olarak Rize bizim coğrafi olarak Karadeniz’e ulaşmamızdaki en yakın, karşılıklı dostluklarımızın, akrabalıklarımızın var olduğu, bilhassa coğrafi yakınlığı nedeniyle de İspir ilçemizden insanlarımızın, Rize’deki önemli ticari faaliyetleri başta olmak üzere Rize’de çok mutlu ve huzurlu yaşamaktadırlar. Erzurum’da da çok eskilerden buyana ilimizden Rizeli olan önemli iş adamlarımızın Erzurum’da asırlardır ticari faaliyetleri ve birbirimizle olan güçlü gönül bağlarımız vardır. Ben çok genç olduğum için o yılları yaşamadım, fakat büyüklerimizden dinliyorum, geçmişte de Ç.Rizespor’la aynı ligde çok güzel maçlarımız olmuştur. Yıllar sonra, Çaykur Rizespor’la yeni sezonda, gerek yönetim kurulumuz, gerekse Erzurum halkımız olarak aynı ligde mücadele etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. İki kadim kardeş şehrimizin başta ticaret, turizm ve şimdi de aynı ligde futbol oynamanın, en güzel centilmenliğini ve hep birlikte zevkini yaşayacağız. Dünyanın ve ülkemizin en önemli tünellerinden olacak olan, Ovit tüneli bu yılın sonunda hizmete girecektir. Bu tünelle kardeş şehrimiz Rize ile Erzurum’un asırlardır sağlam olan dostluk bağları daha da pekişecektir. Ç.Rizespor geçen sezonda süper ligin güçlü ve çoğu zaman çok güzel maçlar ortaya koyan bir takımıydı. TFF 1. Ligine düşmesi bizim içinde sürpriz oldu. Çok iyi sporcuları vardı. Netice olarak kardeş şehri Ç.Rizespor’la aynı ligde mücadele etmekten çok mutluyuz. Takımımızın yeni Teknik Direktörü Osman Özköylü’yle iki yıllık anlaşma yapmış olduk. Futbol camiasının yakından tanıdığı 10’a yakın futbolcuyu kadromuza katma görüşme ve anlaşmanın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Sizin aracılığınızla tüm Rizeli hemşerilerimize selam ve sevgilerimi iletiyorum. ”dedi.

Haber: BAYRAM ALİ KAVALCI-ERZURUM


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı