Çiçeği burnunda ÖZGÜN Hoca işbaşında

TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Pazarspor ligin ilk yarsını tamamlayarak görevi bırakan Cafer Aydın’ın yerine Teknik Direktör olarak Pazarspor ile anlaşan Ferruh Özgün ve ekibi Pazar’a gelerek ilk idmanına çıktı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 17.01.2021 11:00:52 87 0
Çiçeği burnunda ÖZGÜN Hoca işbaşında

TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Pazarspor ligin ilk yarsını tamamlayarak görevi bırakan Cafer Aydın’ın yerine Teknik Direktör olarak Pazarspor ile anlaşan Ferrruh Özgün ve ekibi Pazar’a gelerek ilk idmanına çıktı.

Suni Çim sahada önce sporcularla tanışan ve daha sonra idmana başlayan yeni hoca Ferruh Ögün yaptığı açıklamada, “Öncelikle iki taraf içinde hayırlı olsun. Pazarspor takip ettiğim bir kulüptü, Daha önceden çalıştığım üç oyuncum da vardı. Genç, dinamik, istekli bir takım, Futbola aç bir takım. En önemli şey çok istemek, çok arzu etmek, bunlar bizde var. İnşallah bu sene Play- Off un içinde olup, Play - Off dan çıkmak istiyoruz. Çalıştırdığım takımlar da Finaller, Yarı finaller, Çeyrek finaller oynadım. İnşallah Pazarspor ile birlikte bir üst lig çıkmak istiyoruz' dedi.

Yeni Teknik Direktör Ferruh Özgün’ün ekibi şu şekilde oluştu; Korhan Ataaşık (Yardımcı antrenör),Orhan Anıl (Yardımcı antrenör), Mehmet Cömert (Kaleci Antrenörü)


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI