Çaykur'da Hedef Türkiye Şampiyonluğu

2016 TFF Futsal Ligi finalleri 1. aşaması 27-28-29-30 Nisan-1 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara, Kayseri, Konya ve Malatya illerinde oynanacak.

PAZARSPOR-RİZESPOR 27.04.2016 14:13:53 14 0
Çaykur
2016 TFF Futsal Ligi finalleri 1. aşaması dört ilde başlıyor. 2015-2016 Futbol Sezonu Rize Futsal Ligi Şampiyonu olan, Çaykurspor Kulübü Futsal takımı Rize’den müsabakalarının yapılacağı Malatya iline hareket etti.  

Tek devreli lig usulünde oynanacak maçlar sonucunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar Türkiye finalleri 2. aşamasında mücadele etme hakkını elde edecek.

Türkiye finalleri 2. aşaması 24-25-26 Mayıs 2016 tarihlerinde 4'er takımlı iki grup halinde tek devreli lig usulünde oynanacak. Bu aşama sonunda gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar 28 Mayıs 2016'da oynanacak yarı final maçlarında yer alacak. Final maçı ise 29 Mayıs 2016'da oynanacak. Türkiye finalleri 2.aşaması maçlarının oynanacağı merkez daha sonra ilan edilecek.

TFF’da çekilen kura sonucunda, 2016 Futsal Ligi Finalleri 1. Aşama maçları dört gurupta 5’er takım arasında gerçekleşecektir. 4 Grupta yer alan, Çaykurspor Futsal takımının Malatya’da rakipleri, Bingöl Gençlik Spor, Konya Muhasebe Gençler Spor, Diyarbakır Alipaşa Spor, Kahraman Maraş Fidanspor’dan oluşmaktadır.

Müsabakaların yapılacağı Malatya’ya hareket eden, Çaykurspor Futsal takımının, Genel Kaptanı Mahir Biberoğlu, Takım Antrenörü Abdurrahman Serdar, “Rize ilimiz ve ÇAYKUR’umuzu Rize şampiyonu olarak, Malatya ‘da temsil etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu başarılarımızda takımlarımıza her zaman maddi ve manevi destekte bulunan, Çaykur Genel Müdürümüz ve Çaykurspor Kulübümüz Başkanı Sayın İmdat Sütlüoğlu’na her zaman şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah Malatya’daki müsabakalarda da finallere yükselerek, Rize’mize Türkiye Şampiyonluğunu kazandırmak istiyoruz. Ayrıca tüm spor branşlarımızın başarısında, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Mustafa Çelik’in desteklerine de teşekkür ediyoruz. ” dediler.

Haber: BAYRAM ALİ KAVALCI-Fotoğraf: MEHMET ERBAŞ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI