Başkan Yangın 50 yıl'da Barış istedi

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın sezon öncesi basın açıklaması yaptı

PAZARSPOR-RİZESPOR 25.08.2017 07:54:47 230 0
Başkan Yangın 50 yıl

Pazarspor Kulüp Başkanı sezon öncesi yaptığı açıklamalarda;

'Değerli Pazarspor Camiasının Mensupları, Kıymetli Sporseverler

2017/2018 Futbol sezonumuz bu hafta deplasmanda oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçı ile başlıyor.Öncelikle Futbol Takımımıza başarılı, sağlıklı,mutlu  ve bizleri,taraftarlarımızı mutlu edecekleri bir sezon diliyorum.

Bildiğiniz gibi TFF  3.Lig 2.Gurupta mücadele edeceğiz. Oldukça fazla iddialı ve güçlü ekiplerin bulunduğu bir gurup olduğunun bilinci ile gerek transfer sezonunu, gerekse hazırlık dönemini verimli geçirdiğimizi düşünüyoruz. Bu süreçte Teknik Direktörümüz Selahattin Dinçel ve ekibi ile anlaştıktan sonra kadromuza 11 sporcu kattık. Geçtiğimiz sezondan 8 oyuncumuzla yola devam ederken, alt yapıdan 4 sporcumuzu da profesyonel kadromuza kattık. Bu ligde tüm takımlarla başa baş mücadele edebilecek bir kadro oluşturduğumuz düşüncesindeyiz. Transferin bitimi olan 9 Eylül'e kadar öncelikle Ç.Rizespordan olmak üzere 1-2 oyuncu daha kadromuza katmayı planlıyoruz.

Uzun yıllardır bu görevde olan bir büyüğünüz olarak her yeni sezonun beni heyecanlandırdığını  ve bu heyecanın kat be kat fazlasının yönetim kurulundaki arkadaşlarımda olduğunu bilmenizi isterim. Bizdeki bu heyecan ve istek Teknik ekipte ve sporcularımızdada fazlası ile var. Siz değerli taraftarlarımız ve sporseverler bizim bu heyecanımıza inanır ve ortak olup destek verirlerse başarılı bir sezon geçirmemiz için hiçbir mazeretimiz olmayacaktır. Unutmayın Yönetim, Teknik heyet, Sporcu ve Taraftar bir bütün olursa  başarı er yada geç arkasından gelir.

Bu yılın sloganı PAZARSPORU SEV (Love Pazarspor) olacak. Her ne sebeple olursa olsun Pazarspordan kopanlara, küsenlere, darılanlara çağrımdır. Pazarspor Pazarın, Pazarlının, Bölgemizdeki futbolseverlerin ortak paydasıdır ve sadece Pazarın değil tüm Bölgemizin, Ülkemizin değeridir.

Öncesi 1968 yılında kurulan, kısa bir ayrılıktan sonra yeniden 1973 yılında kurulan kulübümüzün bu 50.Kuruluş yılı. Yani 50. Yıl Kurumların kilometre taşlarından olan yıllardan yarım asır olanı. Bu güzel yılı da taçlandırmak, coşku ile kutlamak hedeflerimiz arasındadır. 50 yıl aynı zamanda BARIŞ yılımız olsun,  SEVGİ yılımız olsun. DOSTLUK yılımız olsun.

Bu anlayışla herkesi Pazarsporumuza destek olmaya, heyecanlı,  keyifli, çekişmeli geçeceğine inandığım maçlarımıza bekliyorum. Bu yıl için çok açık ve net söylüyorum, 12.Adam yani siz değerli taraftarlarımız maçlarımıza gerekli ilgiyi göstersinler, Pazarspor futbol takımı onların bu desteğini karşılıksız bırakmayacak ve hedefe oynayan bir ekip olduklarını gösterecektir.

Bu yolun zor, yorucu, meşakkatli olduğunu biliyoruz ama Başkanlığım süresince iki kez yaşadığımız,  yaşattığımız 2.Lige yükselme sevincini bir üçüncü kez yaşatmamamız, yaşamamamız için hiçbir engel görmüyorum ,ancak bunun birinci şartı tribün desteği, sayısal destek, coşku desteği. Bu desteği verin, kalanını bizden isteyin.

Sözlerimin sonunu yine PAZARSPORU SEV(LOVE PAZARSPOR) olarak bitirirken hepinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, yeni futbol sezonunun takımımıza, diğer tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum'dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI