Başkan Taşkın’dan Sitem dolu açıklamalar

Pazarspor Yönetim Kurulunda alınan karar ile istifası kabul edilen Teknik Direktör Ferruh Özgen’in almış olduğu istifa kararı ile ilgili kulüp menajeri Ramazan Öztürk ve Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın açıklamalarda bulundular.

PAZARSPOR-RİZESPOR 15.02.2021 14:36:18 106 0
Başkan Taşkın’dan Sitem dolu açıklamalar

Pazarspor Yönetim Kurulunda alınan karar ile istifası kabul edilen Teknik Direktör Ferruh Özgen’in almış olduğu istifa kararı ile ilgili kulüp menajeri Ramazan Öztürk ve Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın açıklamalarda bulundular.

ALİ AKYILDIZ

Ramazan Öztürk, “İkinci yarıda iyi bir başlangıç yapamadık. Bu kamuoyunda da yakından takip edildi. Bunun neticesinde de Van deplasmanının sonunda hocamız ayrılma talebinde bulundu. Yönetim kurulumuzda kararı olumlu karşılayarak istifasını kabul etti.” dedi.

Mustafa Taşkın, Zafer hoca ile ilk yarıyı Play-Of içinde tamamladık. Hocanın ayrılmasıyla birlikte 2.yarıya hoca arayışına girdik ve Ferruh hocayla anlaştık.2 yarının ilk dört haftasında İstediğimiz verimi alamadık. Puan kayıplarıyla büyük avantalar kaybettik.”dedi

Mustafa Taşkın yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

“ Pazarspor ilk karşılaşmalardan sonra devamlı çıkışlar yaşayan bir takımdır. Bunun da böyle de böyle olacağını düşünüyorum. Bunu yapabilirsek yine eski konumumuza gelebiliriz. Başarı Sadece bizden ve sporculardan beklenmemeli. İlçe olarak da bunan inanmalıyız.3.ligden 2 lige çıkan Pazarspor ’un başarısını çekemeyeler var. Bunu şahsen ben ve kulüp yöneticisi arkadaşlarımızda sezinlemeye başladık. Ben daha önceden de söyledim başarının gelmesi için bütün şehir kenetlenmesi gerekir. Son zamanlarda yaptığım gözlemlerde bizim başarımızdan rahatsız olanlar var. Özellikle bazı eski arkadaşlarımızın olmadık şeyleri problem gibi göstererek kamuoyu oluşturmaları utanç verici bir durumdur. Bu duruma ben PAZARSPOR BAŞKANI OLARAK UTANIYORUM. Bu takımın Play-Off için neler yapmalıyız diye gelip benimle istişare etmesi gerekenler bunu bırakıp bize atıp tutuyorlar. Nasıl olsa 34 puan var takımda küme düşmez diyerek bir şey yapmana da gerek yok imajı veriyorlar bu çok yanlış bir şey. Açıkça söylüyorum bu Pazar sporluğa yakışmayacak bir şeydir. Biz hiçbir dönemde Pazarspor ’da böyle şeyleri asla yapmadık. Hep Pazarspor ‘un başarısı için çalıştık. Pandemi nedeniyle çok sıkıntılar yaşıyoruz. Devletimiz sıkıntı çeken esnaflara yardım yaparken bizlere yardım yapmadı. Bakanlık yapan Milletvekilimiz geçmiş yıllarda yardım yaparken bu dönem hiçbir yardımda bulunmadı. Çok sıkıntı çekmememize rağmen istediklerimiz alamıyoruz. Biz ve Pazarspor taraftarları olarak bunları dinlendirmemiz gerekiyor ki kamuoyu oluşsun onlarda bir şeyler yapsın. Burada Pazarspor taraftarı sadece kötü gidiş olunca şu hocayı alın şunu gönderin diyor. Bu kulüp nasıl idare ediliyor. Taraftarımız bilmezse de eski kulüp yöneticileri bunları çok iyi biliyorlar. Ben SEZON BAŞINDA YALNIZ BIRAKILDIK DEMİŞTİM, ŞİMDİ BUNU DEĞİŞTİRİYORUM TERK EDİLDİK. Tek başımıza kaldık. Başarı sadece bizden bekleniyor. Van gibi bir şehirle karşılaşma yapıyoruz. Valilik, Belediye korkunç paralar aktarıyor, biz bizimkilerden sadece maddi destek değil manevi destek istiyoruz ve son zamanlarda ondan da mahrum bıraktılar. Bırakın parayı DUA Bile alamıyoruz. Başarıyı istemiyoruz aşamasına getirdiler. Buna içimizden bazı arkadaşlarımızda alet olmaya çalışıyor. Buna çok üzülüyorum. Bugün kulüp başkanı benim yarın bir başkası olabilir. Önemli olan Pazarspor ’dur. Eğer biz bu NİFAK tohumlarını bu kulübün içine atarsak, bundan sonra bunun arkası gelir bunu da bilelim.30 senedir bu kulübün içindeyim bu gibi olayları son zamanlarda yaşamaya başladım. BİZE HİÇ YAKIŞMIYOR. Bunu bir şekilde aşmamız gerekiyor.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI