Başkan Taşkın’dan Hoca açıklaması

Başkan Taşkın’dan Hoca açıklaması

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.12.2022 18:43:30 315 0
Başkan Taşkın’dan Hoca açıklaması

PAZAR-TFF 2.Lig Kırmızı grup takımlarından Pazarspor’da görevi karşılıklı anlaşarak bırakan Teknik Direktör Kemalettin Şentürk’ün açıklamasından sonra başkan Taşkın’da bir açıklama yaptı.

Taşkın, “Bilindiği gibi basına da açıkladığınız gibi çok kötü bir sezon geçiriyoruz. Çok zor şartlarda mücadele ediyoruz. Elimizden geldiğince çalışmamıza rağmen yine de kötü sonuçlar alıyoruz. Bazı karşılaşmada iyi, bazılarında ise kötü oynuyoruz. Bu kötü gidişi göz önüne alarak Kemelattin Şentürk hocamızla karşılıklı anlaşarak fesih name imzaladık.” dedi

Kulübe yaptığı katkılardan dolayı da teşekkür ediyorum diyen Başkan Taşkın ifadelerinde şunlara yer verdi. “ Bazen kan uyuşmazlığı oluyor. Bizde kulüp olarak arayışlar içine girmek zorunda kalıyoruz.Hocamızla da karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi fesih ettik.İlk yarıda tek karşılaşmamız var.Bu maçtan sonra da devre arasına giriyoruz.Devre arasında hoca arayışımız devam edecek.Zamanımızda olacak.Bu zaman içinde de kulübe en yatkın,fayda sağlayacak biri ile de anlaşacağız.Kaldığımız yerden devam edeceğiz.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI