Başkan Taşkın ve Teknik Direktör Özgün’den Özel Açıklamalar

Maç sonrası yazarımız Ali Akyıldız ile sahilde gezi yapan ardından özel açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın ve Teknik Direktör Ferruh Özgen “oyunumuz karşılığında skor bu olmamalıydı.3 puan alabilirdik. Olsun 1 pua

PAZARSPOR-RİZESPOR 28.01.2021 15:36:06 110 1
Başkan Taşkın ve Teknik Direktör Özgün’den Özel Açıklamalar

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Pazarspor ligin ilk yarsını tamamlayarak görevi bırakan Cafer Aydın’ın yerine Teknik Direktör olarak Pazarspor ile anlaşan Ferruh Özgün ilk sınavını Lider Eyüpspor karşısında verdi.

Karşılaşmanın hemen başında 4’üncü ve 24’üncü dakikalarda 2-0 yenik duruma düşen Pazarspor, dk.38 Savaş Çakır, dk.42 Onur Civelek ile bulduğu golle ilk yarıyı 2-2 tamamladı.

Maçın 2. yarısında da birer gol bulan takımlar sahadan 3-3 skorla ayrıldı. Bu sonuçla Eyüpspor 48 puanla liderliğini sürdürürken Pazarspor ise 34 puanla 6 sırada yer aldı.

Maç sonrası yazarımız Ali Akyıldız ile sahilde gezi yapan ardından özel açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın ve Teknik Direktör Ferruh Özgen “oyunumuz karşılığında skor bu olmamalıydı.3 puan alabilirdik. Olsun 1 puanda iyidir” dediler.

Teknik Direktör Ferruh Özgen, “sahada başarılı bir futbol sergiledik. Geldiğim günden beri söylüyorum geliştirerek oynarsak başarıda ardından gelir. Eksikliklerimiz var. Bunları geliştirmeye çalışıyoruz. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu bir başlangıçtı başarılarımız devam edecektir” dedi.

Başkan Mustafa Taşkın “iki defa mağlup duruma düşmemize rağmen 3-3 berabere kaldık. Oyunun hakkı bu değil maçı almamız gerekirdi. Yine de son dakikada aldığımız puanla bir puan kazanmış olduk. Mağlubiyetten iyidir. Sahada yaptığımız mücadele ve hocamızın yapmış olduğu taktiksel değişiklikleri şahsen ben çok olumlu buldum. Üzüntüm şu ki böyle zevkli maçları Pazar seyircisine seyrettiremiyoruz. Bundan sonraki karşılaşmada puan ve puanlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Enver Türkücü
28.01.2021 21:56:00
Artık büyük takım gibi olduk ,yani yenemiyorsan yenilme ve asla pes etme .emeği geçen herkese teşekkürler, ayrıca yeni hocaya başarılar

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI