Başkan Taşkın Başkanlık için ilk kez konuştu

Taşkın, Evinde karşılaştığı Turgutluspor karşılaşması sonrasında kendisine sorulan “Kongre süreciyle ilgi soruyu “ cevapladı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 26.04.2021 11:59:11 55 0
Başkan Taşkın Başkanlık için ilk kez konuştu

PAZAR-Pazarspor kongresinde ilk adaylığını açıklayan Şafak Balta, İstanbul’dan ekibinde yer alması düşünülen arkadaşlarıyla birlikte ilçede destek turlarına devam ederken, diğer yandan kulüp başkanı Mustafa Taşkın’da şu ana kadar konu ile ilgili açıklamalar yapılmamıştı.

Taşkın, Evinde karşılaştığı Turgutluspor karşılaşması sonrasında kendisine sorulan “Kongre süreciyle ilgi soruya “ verdiği cevapta şunları söyledi.

“ Benin başkanlığımın bu 2.si senesi, ben o dönemde futbol sorumlusu olarak kulübe davet edildim. Çünkü kulüp çok zor durumdaydı. İlk yarı küme düşme hattındaydı. Ben o sıkıntılı dönemde görev aldım. Ve ligde kalmayı başarmıştık” dedi.

Taşkın,” Ardından yeni dönemde iyi bir takım kuracağımızı söyledik. Yine mütevazı bir takım kurduk. Yeni bir yönetim kurulu oluşturduk ve iyi bir takım kurduk. Ve ilk senemizde de şampiyon olarak 2.lige çıktık” diye konuştu.

Lige başladığımızda da yine iyi bir takım kurduk ve ilk yarı PLAY-OFF içinde bitirdik. Bu da Pazarspor ‘un tarihinde en büyük başarılarından biriydi diyen başkan Mustafa Taşkın, konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“Bu koşullar oluşurken yeni adayların çıkmış olabilir. Demek biz doğru işler yapmışız ki, veya Pazarspor çok önemli bir kurum haline gelmiş ki, daha önce kulübe sahip çıkılmazken, şimdi adayların çıkması bizi de sevindirir. Demek ki doğru işler yapmışız ve başarılı bir Pazarspor var, iyi yönetilebilir bir konuma gelmiş ki adaylar çıkmaya başlamış. Bu bizim için gurur verici bir olay. Bu da gösteriyor ki, biz doğru işler yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. “

Başkan Taşkın, “Biz önümüzdeki maçların bitmesini bekliyoruz. Sonrasında ise yönetici arkadaşlarımla da konuşarak Pazarspor kongresini uygun bir tarihte yaparak yol haritası belirleyeceğiz. Pazarspor bizim bu 2.ci senemiz, yapılacak çok daha köklü değişiklikler var. Bunları bilen bir kişiyim. Ben 30 yıldır bu kulübün içerisindeyim. Bunlar bir senede iki senede olacak işler değildir. Biz buradayız başarılı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonra da daha da başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI