Adem Neboğlu’dan Önemli Açıklamalar

Pazarspor Teknik Direktörü Adem Neboğlu, “gençlere şans veriyorum” dedi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 18.04.2021 15:54:45 73 0
Adem Neboğlu’dan Önemli Açıklamalar

Ali Akyıldız

PAZAR-Pazarspor Teknik Direktörü Adem Neboğlu, “gençlere şans veriyorum” dedi.

Kritik dönemde takımın başına hoca olarak getirilen Pazarlı Teknik Direktör Ali Akyıldız’a açıklamalarda bulundu.

Neboğlu, Ben egosu yüksek bir teknik direktör değilim, Gençlere önem veriyorum iyi oynayan mücadele eden futbolcuya formayı veririm ”dedi.

Neboğlu yaptığı açıklamalarda “Futbolcu iken kendime söz vermiştim, Bir gün Teknik direktör olursam gençlere şans vereceğimi, şimdi onu yapıyorum. Gençlere şans veriyorum” diye konuştu.

Gençleri başarılı gördükçe mutlu oluyorum başka bir beklentim yok. Pazarspor hepimizin takımı diyen Adem Neboğlu “ Feyyaz'ı kazandık eski formunu yakalıyor. Çok iyi futbolcu formda bir Feyyaz’ın karşısında hiçbir kaleci duramaz. Ona abi gibi yaklaştık bütün futbolculara abilik yapıyoruz Teknik direktör gibi değil kardeş gibi yaklaşıyoruz” ifadelerini kullandı

“Genç ve tecrübesiz takımız, maç içeresinde hatalar yapıyoruz, İkinci lig zor güçlü tecrübeli rakiplerle oynuyoruz. Hastalık sakatlık Cezalar bize bir türlü ideal kadromuzu oluşturmamıza fırsat vermediğini söyleyen Neboğlu, “iyi ki Pazarspor var gençler şans buluyor. Pazarspor markadır bu yöre için gereklidir. Pazarspor’a önem vermeli desteklemeliyiz. Eleştiriye açığız bu yörenin insanıyız Pazarspor sayesinde futbolcu ve Teknik direktör oldum.Kalan maçlarımız da iyi çalışıp elimizden geleni yapacağız”dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI