Adem Neboğlu’dan ligin değerlendirilmesi

Pazarspor Teknik direktörü Adem Neboğlu “Sahamızda Serkispor’u 2-0 net skorla mağlup ederek, Karabük deplasmanına gittik.1-0 mağlup duruma düşmemize rağmen skoru 2-1 yaparak üst üste 2 galibiyet aldık” dedi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 19.04.2021 12:06:38 36 0
Adem Neboğlu’dan ligin değerlendirilmesi

Pazarspor Teknik direktörü Adem Neboğlu “Sahamızda Serkispor’u 2-0 net skorla mağlup ederek, Karabük deplasmanına gittik.1-0 mağlup duruma düşmemize rağmen skoru 2-1 yaparak üst üste 2 galibiyet aldık” dedi.

Turgutluspor ile evinde karşılaşacak olan Pazarspor, bu maçta da çıkışını sürdürmek için işi sıkı tutuyor.

Hazırlıklarına evinde hocası Adem Neboğlu eşliğinde devam eden Pazarspor, genç kadrosu ile tecrübeli takımlar karşısında başarılı bir seri yakaladı.

Adem Neboğlu, “Karabük takımı da bizim gibi sıkıntılar yaşıyor. Böyle maçlar çok zordur. Karabük 1.lig ve 2.lig tecrübesi olan bir takımdır.70-80 karşılaşma oynayan bir takım, öyle yabana atılacak bir takım değildi. Bizim gibi 8 hafta yenildiler. Onun da stresi var tabi. Bu maça tam kadro çıkamadık.2 lig de tecrübesi olmayan gençlerle sahaya çıktık. Buna rağmen 1-0 mağlup duruma düştüğümüz halde maçı 2-1 kazandık. Maçın hakemlerde tecrübesizdi. Genç hakemler görev aldı. Bir çok pozisyonda yanlış kararlar verdiler “dedi.

Neboğlu, 'Onlar tecrübesiz bir takım değildi.2 senden bu yanan birlikte oynayan bir takım Karabükspor, oyuncularını inceledim.2.ligde 80 karşılaşma oynayan oyuncuları var.70 maç-60 maç oynayan tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekipti. Bunun aksine ise bizde bu maç dahil 2.ligde 2.ci karşılaşmasına çıkan oyuncularım vardı. Tam kadro çıksak bile onlar kadar tecrübeli oyuncularımız yoktu. Biz takım olarak 14 kişi ile deplasmana gittik. Çok zorlandık o yüzden. Oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Adem Neboğlu, “2.lig zor bir grup, Pazar 15 bin nüfuslu bir ilçe Sakarya,Karabük, Kırşehir, Bodrum gibi genelde takımlar hep il ve il düzeyinde nüfusa sahipler, genelde böyle o yüzden grup zor bir gruptur. Bizde elimizden geleni yapıyoruz. Galibiyet serimize bu hafta da devam edeceğiz” dedi.

Ligde 4 maçlarının kaldığını, Play-Off mücadelesi veren Turgutluspor ile evinde karşılaşacağını dile getiren Adem Neboğlu, “Ben geldikten sonra tam takım sahaya çıkamadık. Covit-19 olan hastalarımız vardı.7 kişi hastamız oldu.4 sakat oyuncumuz var.3 cezalı oyuncumuz bulunuyor.27 kişilik kadromuz var ve  Karabük maçına 14 kişi ile gittik. Bu bir hoca için kolay iş değil. kenarda hamle yapacak oyuncumuz yok. Buna rağmen genç oyuncularla başarılı olduk. Ben hocalık değil oyunculara abilik yapıyorum. Ben Pazarlıyım. Alt yapıdan birçok oyuncu yetiştirdim. Onları süper ligde gördük mü bizim için bu gururdur. Eskiden benim dönemimde gençlere pek önem verilmiyordu. Onları bir kenara not ettim. Şimdi ise fırsatı değerlendiriyorum. Ben yaşlı genç dinlemem idmanda kim iyiyse onu takıma koyarım ”ifadelerini kullandı.

Bir oyuncusunun Covid olduğunu, bu oyuncuyla birlikte toplamda Turgutlu karşısına 7 oyuncudan mahrum olarak çıkacağını söyleyen Adem Neboğlu, “ Ben gençlere inanıyor ve güveniyorum. Gençlerle de kazanacağız. Ben geldikten sonra takımda oynamayan hiçbir oyuncumuz kalmadı. Herkese şans verdim. Bunları da takıma kazandırdım” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı