Adem Neboğlu: “alınan sonuçtan memnunum”

Kardemir Karabükspor maçında alınan 2-1 lik galibiyet için mutlu olduğunu dile getiren Pazarspor Teknik Direktörü Adem Neboğlu, ”haftaya evimizde konuk edeceğimiz Turgutluspor karşısında da çıkışımız devam edecektir” dedi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 16.04.2021 11:23:03 55 1
Adem Neboğlu: “alınan sonuçtan memnunum”

PAZAR-Kardemir Karabükspor maçında alınan 2-1 lik galibiyet için mutlu olduğunu dile getiren Pazarspor Teknik Direktörü Adem Neboğlu, ”haftaya evimizde konuk edeceğimiz Turgutluspor karşısında da çıkışımız devam edecektir” dedi.

Ligde alınan istikrarsız sonuçlardan sonra üst üste alınan iki galibiyetten sonra açıklama yapan Pazarspor Teknik Direktörü Âdem Neboğlu,” Üst üste iki galibiyet aldık. Haftaya Turgutluspor’ u konuk edeceğiz. O maçta da galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Turgutluspor ligde 8.sırada güçlü bir takım o yüzden biz bu maça çok iyi hazırlanacağız” dedi.

Sakatlıklardan dolayı 15 kişilik kadro ile Karabük karşılaşmasına gittik. Önümüzdeki Turgutlu maçına inşallah sakatlıklardan kurutularak tam kadro ile sahaya çıkarak 3 puan kazanmak istiyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
taraftar
16.04.2021 13:24:59
ayıptır yendiğin takıma bak kim sevindin he

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI