2.Malatya mutluluğu yaşanıyor

2.Lig'e Malatya'da çıkıp merhaba diyen Pazarspor zorlu ligde Bugsaş önünde alınan galibiyetten sonra kalmayı başardı.Camia olarak büyük sevinç yaşayan Pazarspor'da Teknik Direktör Hasan Çelik maç sonu duygularını anlattı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 28.04.2014 08:08:20 54 0
2.Malatya mutluluğu yaşanıyor
Evinde Bugsaşspor'u 2.yarı attığı golle 1-0 mağlup eden Pazarspor Teknik Direktörü Hasan Çelik Maç sonrasında sevincini futbolcularla paylaşarak açıklamalarda bulundu.Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa maç sonu soyunma odasına giderek Başkan Yangın ve Futbolcuları tebrik etti.

Bugsaş maçının ardında teknik Patron Hasan Çelik yaptığı açıklamasın da ,”öncelikle Pazarspor camiasına hayırlı olsun, geçen sene çıktığı ikinci lig yolunda bu sene de buradaki futbolcu kardeşlerimizin, yönetimin, buraya gelerek bizi destekleyen taraftarlarımızın özveriler, çalışmalar, fedakarlıklar neticesinde bu ilçe matematiksel olarak ligde kaldı diyebiliriz, herkese hayırlı uğurlu olsun. Öncelikle futbolcu kardeşlerimin hepsini tek, tek kutluyorum, ellerinden geleni yaptılar iyi çalıştılar sahada yılmadılar ve bırakmadılar ve bu takımı ligde bıraktılar. Bizlerde buna vesile olabildiysek ne mutlu bize maç ile ilgili konuşacak bir şey yok önemli olan takımın ligde kalmasıydı bunu başardık. Geldiğim günden beri söylemiştim, bu takım ligde kalacak diye, iyi bir arkadaşlığımız dostluğumuz vardı, birlikteliğimiz vardı bunu yönetim olsun biz olalım taraftarımız olsun hep birlikte başardık. Sadece bizim değil bu hepimizin başarısıdır tekrar Pazar camiasına hayırlı olsun” dedi…






ScreenShot001
ScreenShot003
ScreenShot002
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI