TÜRKİYE KİCKBOKS ŞAMPİYONASI RİZE’DE YAPILACAK

Kickboks Dünya Şampiyonu Samuray Lakaplı Serkan Yılmaz, ASKE Genel Başkanı Hasan Kansızoğlunun davetlisi olarak Rize’ye geldi.

PAZAR-RİZE 18.04.2018 07:26:53 20 0
TÜRKİYE KİCKBOKS ŞAMPİYONASI RİZE’DE YAPILACAK

RİZE-Türkiye’de ve Dünya’da oldukça ilgi çeken, Kickboks, yumruk, tekme, diz ve sınırlı clinch uygulamalarının bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş eklektik bir dövüş sporunu, Türkiye’de sevdiren ve bu sporun yapılmasına öncü olan, dünyaca tanınınmış Samurag lakaplı Türk sporcu Serkan Yılmaz, “Rize’nin has evladı Anadolu Kültür Eğitim Spor Yard. Derneği Başkanı dostum, gönül insanı Hasan Kansızoğlu beyin misafiri olarak, gelecek ay Rize’de benimle birlikte 8 ayrı ülkenin dünya şampiyonu ve bizim ülkemizinde 8 ayrı dünya şampiyonu sporcumuzun dövüşeceği Kick Baoks Türkiye turnuvasını inşallah Rize’de gerçekleştireceğiz. Birkaç gündür bulunduğum Rize’de şahsıma gösterilen sevgi ve misafirperverliğe dua ve tefekkürlerimi sunuyorum. ”dedi.

Kısa adı AKES olan, Anadolu Kültür Spor Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Hasan KANSIZOĞLU, “Derneğimiz aynı zamanda kültür ve eğitimin yanında her çeşit spor branşları etkinlikleri yardımlaşma derneği olarak, Türk sporlarına ve genç sporcularımıza katkı sağlamak için de hayırlı faaliyet göstererektir. Bu kapsamda ilk profesyonel etkinliğimiz gelecek ay, Rize Yenişehir spor salonunda gerçekleştireceğiz. Dünyaca tanınmış ülkemizin Kickbokstaki en önemli sporcusu, dünya ve olimpiyat şampiyonumuz, devlet sporcumuz (Samurag) lakaplı Serkan YILMAZ hocamızı Rize’ye davet ettim. Bu önemli turnuva ile ilgili çalışmalarımız tamamlamak üzereyiz. Bu önemli şampiyonada elde edeceğimiz gelirle kahraman şehitlerimiz alilerini umreye göndereceğiz. Ayrıca ilimizdeki engelli vatandaşlarımıza akülü araç dağıtımı yardımı yapmış olacağız. Bu organizasyonla önemli bir hayır hizmetin yanında, Kickboks Türkiye ve dünya şampiyonlarını Rize’de dövüştürmüş olacağız. Yakın bir tarihte düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile bu turnuvanın tarihini kamuoyuna duyuracağız” dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı