Spor Kenti Pazar’da Fen Lisesi Grubu lider bitirdi

Liseler arası deplasmanlı lig de mücadele eden Pazar Fen Lisesi, Eynesil Anadolu Lisesi’ni Rize’de mağlup ederek ligi lider tamamladı.

PAZAR-RİZE 25.04.2017 14:59:47 484 2
Spor Kenti Pazar’da Fen Lisesi Grubu lider bitirdi

Sedanur Bayar, Gözde Bayar. Ceyda Genckurt. Sıdal Bilaloglu. Nadire Soral.Loya Biber.Sibel Yazıcı.Sude Köroglu ve Gizem Sönmez kadrosu ile başarıdan başarıya koşan Pazar Fen Lisesi Rize’de karşılaştığı Eynesil Anadolu Lisesi’i 49-24 skorla farklı yenerek grubunda lider olarak Play-Off elemelerine katılma hakkı elde etti.

Takım hocası Yıldıray Büyükterzi “ Okul olarak çok büyük bir başarıya hep birlikte imza attık. Müdürümüzden, öğretmen ve öğrencilerimize kadar hiç ümitsiz olmadık. Ve sonun da başardık. Rize’mizi, Pazar’ımızı başarı ile temsil ettiğimize inanıyoruz.

3 Bölge b grubunda 2.ile eşleşeceğiz. Muhtemelen rakibimiz Yozgat Çözüm Fen Lisesi olacaktır.3 Mayıs’ta Rize’de, daha sonra ise Yozgat’ta iki karşılaşma yapacağız. Bu turu da geçtiğimizde Kayseri’de oynanacak olan Türkiye şampiyonasına katılıp birincilik için mücadele edeceğiz. 3 Mayıs’ta Rize’de karşılaşacak olduğumuz Yozgat maçına Rize ve ilçelerindeki seyircilerimizin desteğine ihtiyacımız vardır. Bizi yalnız bırakmasınlar. Sonuçta gülen taraf biz olacağız” dedi.

Kaçkar53.com olarak Pazar Fen Lisesini bu başarılarından dolayı kutluyor.Ve başarılarının devamını diliyoruz.


Anahtar Kelimeler:
pazarlı
25.04.2017 15:47:08
tebrikler

adil
25.04.2017 15:47:26
hocaları ve öğrenciler kutluyorum

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI