RİZE’DE BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize’de düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonası'nın açılış törenine katıldı.

PAZAR-RİZE 30.09.2017 10:00:57 22 0
RİZE’DE BAŞLADI
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, okul dönemlerinde masa tenisi oynadığını belirtti ve yıldız sporcuların yetişmesinde katkı sağlayan antrenörlere teşekkür etti.

Son dönemlerde Türk sporuna ve altyapı yatırımlarına dikkati çeken Bak, şunları kaydetti: 'Buradaki gibi yüzlerce salonun yapılmasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği var. Biz de inanıyoruz ki sizin aranızdan geleceğin ferdi şampiyonları, takım şampiyonları çıkacak. Biliyorsunuz masa tenisinde olimpiyatları izlediğinizde Çinli, Uzak Doğulu sporcuları görürsünüz. Biz artık Türk sporcularının da olimpiyat ve dünya şampiyonalarında bayrağımızı göndere çekmesini istiyoruz. Sizler bu ülkenin, Türk sporunun geleceğisiniz. Bize düşen sizin hizmetinizde olmaktır.'

Bakan Osman Aşkın Bak, şampiyonanın Rize'de yapılmasının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, 'Sporu yaparken derslerinize çok çalışacaksınız. Başarılı bir öğrenci ve sporcu olarak ülkemize hizmet etmeye devam edeceksiniz.' dedi.
Sporculara başarı dileyen Bakan Bak, Türkiye Masa Federasyonu Başkanı Kerim Koç ve öğrencilerle bir süre masa tenisi oynadı.
Rize Valiliği

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI