Rize’de 23 Nisan Kutlamaları

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılı Rize-Pazar’da kutlandı.

PAZAR-RİZE 23.04.2020 11:47:47 49 0
Rize’de 23 Nisan Kutlamaları

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-Rize-Pazar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde, usta öğreticiler tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılı ve geleceğin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı.

Rize-Pazar’da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde, Koranavirüs salgını nedeniyle gönüllü olarak “MASKE” dikimi gerçekleştiren 20 usta öğretici, 23 Nisan Bayramını kutladılar. Saygı duruşu ile başlayan ve ardından hep birlikte istiklal marşı okuyan usta öğreticiler, daha sonra günün önemi ve anlamı ile ilgili Şiirler okuyarak kutlamalara son verdiler.

Usta öğreticiler adına açıklamalarda bulunan Sevim Taşkın, Koronavirüs (COVİT-19) salgını ile ilgili vatandaşlara dağıtılmak üzere “MASKE” dikimi gerçekleştiren arkadaşlarımızla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde bir araya gelerek bugünün önemine binaen 23 Nisan Bayramı kutlamaları gerçekleştirdik. Umarım önümüzde kısa biz zaman sonra Virüs salgını ortadan kalkar ve tekrar ülkemiz ve dünyamızda güzel bayramlarda birlikte oluruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI