Pazar’ın acil olarak çözüm bekleyen iki sorunu var.

Pazar’ın acil olarak çözüm bekleyen iki sorunu var.

PAZAR-RİZE 14.05.2021 10:58:43 78 0
Pazar’ın acil olarak çözüm bekleyen iki sorunu var.

ABDULLAH UZUN 

Öncelikle Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim nice bayramları birlikte görmeyi nasip etsin. Bu ve bundan sonraki bayramlarda tüm insanlık alemine huzur ve barış gelmesini Allah’tan temenni ediyorum.

Bayramda Pandemi kurallarına uyarak geçen yıl eda edilemeyen Namazımızı sabah camileri doldurarak kıldık. Cami çıkışı kurallara uyarak bayramlaşmalarımızı da gerçekleştirdik. Habercilik mesleğimizi bilenler “hoş beş, sohbet ve bayramlaşma” ardından “abi birazda Pazar’ın sorunlarını dile getrin” dediler.

Zaman için bu ve buna benze konuları gündeme taşıdığımızı okuyucularımız biliyor.HAVALİMANI,DEMİR YOLU ve Pazar’a ACEMİ BİRLİĞİ gibi..

Havalimanı çok şükür tamamlanıyor. Demiryolu ise eli kulağında, Acemi birliği için, siyasiler ve ilçedeki STK’larda ses çıkmayınca başka ile nakledildi. Aynen BÖLGE CEZAVİ gibi.

..VE EN ÖNEMLİ KONUYA GELELİM

Pazar artık yavaş yavaş Havalimanı ile bir çıkışa hazırlanıyor. Bu çıkışa ayak uyduramazsak çok şeyler kaybedebiliriz. Neler mi?

  1. KENSEL DÖNÜŞÜM
  2. SAHİL DOLGUSU

Rize-Çamlıhemşin ve Hemşin bunu başardı.Biz Pazar ilçesi bu dönemde bunları gerçekleştiremezsek ki, (böyle gidişle imkânsız gibi) kaybettiklerimiz kazandıklarımızın yanında daha da büyük olacaktır.

İlçede AK Parti her zaman en güçlü ve oy potansiyeline sahiptir. Bu Partinin ilçe yöneticileri, Belediye başkanı ve 3 Milletvekili KENTSEL DÖNÜŞÜM ile SAHİL DOLGUSU hakkında zaman içinde birçok müjdeli haberleri kamuoyu ile paylaştılar. O gün bugündür ÇIT yok.

Sözü fazla uzatmaya gerek yok. Mesajı alanlalar alır, almayanlar da ileride bedellerini öder. Bu siyasilerin işidir. Biz sadece uyarılarımızı yerine getiririz.

Basın önünde millete verdiğiniz sözleri kimse unutmaz. Zamanı geldiğinde de hesabını sorar.

Havalimanı bitiyor. Ama Kentsel dönüşüm ve Sahil Dolgusundan hiç SES yok. Bayramda bize sık sık sorulan soruyu soruyorum.

Şu an “KENTSEL DÖNÜŞÜM ve SAHİL DOLGUSU” ne aşamadadır?

Açıklama yaparak milleti aydınlatın.

Bu dönem oldu oldu. Yoksa hep birlikte çok şey kaybederiz.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI