Pazar’da Üniversite Öğrencileri Şehitlerimiz İçin Anma Programı Düzenledi.

Pazar’da Üniversite Öğrencileri Şehitlerimiz İçin Anma Programı Düzenledi.

PAZAR-RİZE 5.03.2020 18:13:33 109 0
Pazar’da Üniversite Öğrencileri Şehitlerimiz İçin Anma Programı Düzenledi.

PAZAR-Suriye'nin İdlib kentindeki hain saldırıda şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz Pazar’da Üniversite öğrencileri tarafından anıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Meslek Yüksekokulu ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen aziz şehitlerimizi anma Programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından Şanlı Türk Bayrağı açılarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunarak, hain saldırıda Şehit olan Mehmetçiklerimiz için dualar edildi.

Yapılan basın açıklamasında; “ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri olarak Devletimizin ve Ordumuzun yanında olduklarını” ifade eden öğrenciler,

Şehitlerimizin isimleri tek tek okudular.

“Katılımın yoğun olduğu anma programına, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis, Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adil Bakoğlu yanı sıra bu birimlerin akademik ve idari personelleri ile birlikte çok sayıda öğrenciler katıldı. Pazar Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nden gençlik liderleri ve geç gönüllüler de anma programına destek vererek programa katıldılar”.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI