Pazar Kaymakamı Şanlı göreve başladı

İçişleri Bakanlığı'nın son yayımlanan kararnamesiyle Diyarbakır ili Çınar İlçesi Kaymakamı iken Pazar Kaymakamlığına atanan İsmail Şanlı görevine başladı.

PAZAR-RİZE 22.09.2017 17:50:52 99 0
Pazar Kaymakamı Şanlı göreve başladı

Pazar Kaymakamı Cevat Çelik'in Aydın ili Yenipazar Kaymakamlığı görevine atanması nedeniyle boşalan Pazar Kaymakamlığı görevine atanan İsmail Şanlı, ilçedeki yeni görevine başladı.



Göreve başlayarak makamında tebrikleri kabul etmeye başlayan Kaymakam Şanlı’yı Pazar ilçesinde görevli basın mensupları, Anadolu Ajansı Muhabiri ve www.haberguven.com sahibi Naci Güven, İhlas Haber Ajansı (Pazar53) Muhabiri Hızır Tonyalı, Çay TV Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Hür, Karadeniz Gazetesi Temsilcisi (kaçkar53) Abdullah Uzun ve foto muhabiri Cengiz Yıldırım ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Şanlı, ülkenin her tarafının ayrı bir güzel olduğunu belirterek, “Çelik’in döneminde şu ana kadar yapılan çalışmalar aynı şekilde devam edecek. Bundan sonrada Pazar halkı ile birlikte ilçenin hak ettiği kaliteli ve yüksek hizmeti vermeye çalışacağız.” dedi.



Pazar'ın Yeni Kaymakamı İsmail Şanlı'nın özgeçmişi:

1981 Yılında Sivas’ta dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Sivas’ta sırasıyla 4 Eylül İlkokulu, Selçuk Ortaokulu, Atatürk Endüstri Meslek Lisesinde; lisans eğitimini 2003 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 
Mezuniyeti müteakiben Maliye Bakanlığı’nda Gelir Uzman Yardımcısı olarak altı ay süreyle görev yaptı. Buradaki görevinden ayrılarak Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine sözleşmeli subay olarak intisap etti. İki yıla yakın Jandarma Teğmen rütbesinde görev yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığının açmış olduğu 93.Dönem Kaymakam Adaylığı sınavında başarılı olarak Tokat Kaymakam adayı olarak Mülki İdare mesleğine başladı. Sırasıyla Çorum Uğurludağ ve Bolu Kıbrısçık ilçelerinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. 
İçişleri Bakanlığı tarafından Yurt dışı eğitimini İngiltere’nin Manchester şehrinde tamamladı.93.dönem Kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamladı. Yozgat İli, Kadışehri İlçesinde kaymakam olarak görev yaptı. Daha sonra Diyarbakır İli Hani İlçesine kaymakam olarak atandı. Buradan da Diyarbakır ili Çınar Kaymakamı olarak görev yapan Şanlı, ilgili genelge ile Pazar Kaymakamlığı görevine atandı.
Evli ve bir çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI