Pazar'da İlk bağış, Kaymakam Ayhan Terzi’den geldi

Pazar ilçe müftüsü Şükür KÜÇÜK'ü, makamında kabul eden TERZİ, “Pazar Kaymakamı olarak kurbanımı bu yıl Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışlıyorum." dedi.

PAZAR-RİZE 1.07.2020 11:41:05 20 0
Pazar

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde 'Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' sloganıyla başlatılan “2020 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programına” destek vererek kurban bağışında bulundu. Kaymakam TERZI ’ nin bağışını Pazar İlçe Müftüsü Şükür KÜÇÜK kabul etti.

Pazar ilçe müftüsü Şükür KÜÇÜK'ü, makamında kabul eden TERZİ, “Pazar Kaymakamı olarak kurbanımı bu yıl Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışlıyorum.' dedi.

Yaklaşan Kurban Bayramı’nın önemine değinen kaymakam Terzi, “Barışın, kardeşliğin, sevginin ve hoşgörünün insanlık ve toplum için ne denli önemli olduğunu bizlere hatırlatan bayramlarımız; umutları canlandıran, toplumsal barışı güçlendiren, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştiren özel günlerdir. Yardımlaşma konusunda hassas olan halkımızın kampanyaya büyük bir ilgi göstereceğine inandığını belirten Kaymakam Terzi, organizasyona destek veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum.” diye konuştu.

İlçe müftüsü Şükür Küçük, “ Türkiye Diyanet Vakfı, yarım asra yakın süredir gerçekleştirdiği faaliyetlerle Diyanet İşleri Başkanlığımızla Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” temasıyla gerçekleştireceğimiz ‘2020 Vekâletle Kurban Kesim Programını’ Pazar'da kaymakamımız Sayın Ayhan Terzi'nin bağışıyla başlatıyoruz.” İfadelerini kullandı

Kurban bağışını kabul eden Müftü Küçük, Kaymakam Terzi'ye bağış makbuzunu takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı