Pazar'da balkonlar İstiklal Marşı ile yankılandı!

81 ilde ve ilçelerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında tüm Türkiye evlerinin balkonlarından İstiklal Marşı'nı okudu.

PAZAR-RİZE 24.04.2020 10:21:29 47 0
Pazar

CEVAHİR TOPALOĞLU

Tüm Türkiye, İstiklal Marşı'nı okudu

81 ilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında tüm Türkiye evlerinin balkonlarından İstiklal Marşı'nı okudu.

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda İstiklal Marşı coşkusu balkonlarda yaşandı. Çocuklar İstiklal Marşı'nı balkonlardan gür bir sesle okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ' TRT'ye gönderdikleri videolarla 23 Nisan coşkusunu evlerimizde yaşatan 171 bin yavrumuza ve bu müstesna bayramın armağan edildiği tüm çocuklarımıza şükranlarımı sunuyorum. Çocuklar unutmayın, 21.00'de evlerimizin balkonundan hep birlikte İstiklâl Marşı'mızı okuyacağız.' ifadelerini kullanması üzerine, tüm Türkiye’de olduğu gibi Pazar İlçesinde de vatandaşlar balkonlara çıkarak hep birlikte Milli Marşımız olan “İstiklal Marşı’nı ”coşkuyla okudular.

PAZAR 21.00 DE BALKONLARA ÇIKARAK İSTİKLAL MARŞI OKUDU

Tüm Pazar saat 21.00'da balkonlara koştu, büyük bir coşkuyla İstiklal Marşı'mız okundu!

Rize’nin Pazar ilçesinde Koranavirüs tedbirleri nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu bu kez evlerde yaşandı. 23 Nisan gecesi Saat 21.00'de hep bir ağızdan İstiklal Marşı balkonlardan okundu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI