Milletvekili Avcı: Pazar'a Yatırımları Kaçkar53.com’a anlattı

Milletvekili Avcı: Pazar'a Yatırımları Kaçkar53.com'a anlattı

PAZAR-RİZE 17.09.2020 19:36:55 167 0
Milletvekili Avcı: Pazar

CEVAHİR TOPALOĞLU(Kaçkar53.com)

PAZAR-Hemşin ziyareti sonrası Pazar ilçesine gelerek esnafları ziyaret eden Milletvekili Muhammed Avcı, Demokrasi meydanında Çay ocağında vatandaşlarla çay içti. Sohbet etti. Sorunları dinledi ve sorulara cevap verdi.

Avcı, ardından Pazar ilçe teşkilatıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonra İlçe başkanlığı binası önünde kaçkar53.com’a açıklamalarda bulunan Milletvekili Avcı, Pazar’a yapılacak olan yatırımlarla ilgili müjdeler verdi.

HAVALİMANI-KENTSEL DÖNÜŞÜM-SAHİL YOLU

Milletvekili Avcı, “Pazar ilçemizde teşkilat mensubu arkadaşlarımızla bir araya geldik. Kongre sorası yönetim kurulumuzla bir tanışma toplantısı gerçekleştirdik. Hem esnaflarımıza uğradık hem de burada takip ettiğimiz birkaç yatırımı teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte müzakere ettik. Pazar’da önemli işler yapıyoruz. Havalimanı gibi devasa bir yatırımı gerçekleştiriyoruz. Pist uzunluğunu tamamladık. Terminal binasının yapımına da başladık. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Pazar’da iki konumuz var bunlardan bir tanesi kentsel dönüşüm. Özellikle sahil bandındaki binaları bir kentsel dönüşüme tabi tutmak istiyoruz. Bununla ilgili TOKİ Başkanlığının yaptığı bir çalışma var. Bu projenin takibini gerçekleştiriyoruz. Yine en önemli hususlardan bir tanesi sahil yolunun, özellikle tünelin çıkışından itibaren daha düzgün bir şekilde yol alabilmesi için düz bir hat oluşturup yolu daha konforlu hale getirmek istiyoruz. Bu vesile ile Pazar sahilinde de bir yer kazanmış olacağız. Burada bu önemli çalışmaların takipçisi olmaya çalışıyoruz. Diğer taraftan merkezi hükumetimizin yapmış olduğu yatırımlar var onlara çok değinmek istemiyorum en önemli gündemlerimiz bu Konuştuğumuz konulardı, inşallah en kısa zamanda geçekleştirmenin gayreti içerisindeyiz .“ dedi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI