İl Müdürü Emen; Pazar'da

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

PAZAR-RİZE 24.12.2020 11:02:17 18 0
İl Müdürü Emen; Pazar
CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR- Ziyarette Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Şube Müdürleri Zafer Haşimoğlu, Mehmet Cesim Yufkacı, Muzaffer Döner de hazır bulundu.

Ziyarette Pazar İlçesindeki eğitim faaliyetleri, pandemi süresince gerçekleştirilen çalışmalar, ilçe bünyesinde yer alan okulların durumu ve uzaktan eğitim süreci konuşuldu.

İl Müdürü Engin Emen, pandemi süresince önlemlere dikkat ederek saha gezilerine devam ettiklerini, bu ziyaretler sayesinde öğretmenlerimize ve idarecilerimize birebir ulaşabildiklerini söyledi. Görüşmelerden elde edeilen geri dönütleri hemen değerlendirdiklerini de sözlerine ekleyen Müdür Emen ilçelerimiz arasındaki koordinasyon ve iş birliğinin artarak devam edeceğini de vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ziyaret edilmesinden sonra ilçede yer alan Pazar Şehit Murat Naiboğlu Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yeni binasını yerinde inceledi.
Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, 2018-2019 eğitim öğretim yılında 68 öğrenci ile hizmete giren Pazar Şehit Murat Naiboğlu Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yeni binasını yerinde inceledi.
 
Uçak Bakım, Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Ulaştırma Hizmetleri alanlarında eğitim faaliyetlerine devam eden okulun yeni binası ve eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere kazandırılan eğitim materyalleri Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Şube Müdürleri Zafer Haşimoğlu, Mehmet Cesim ufkacı, Muzaffer Döner ve Okul Müdürü Halil Çırak tarafından verilen brifing ile tanıtıldıİl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen brifing sonrasında 'Havacılık sektörü ülkemizde yıllık 208 milyon yolcu kapasitesiyle hızla büyüyen bir sektör, bu sektörde en çok ihtiyaç da teknik eleman ve hizmet alanlarında gerçekleşiyor. Pazar ilçemizdeki bu okulumuz gerek donanımı gerekse eğitim faaliyetleriyle ülkemizin kalifiye eleman ihtiyacını karşılamada büyük katkılar sağlayacak.
 
Yapımı 2021 yılında bitmesi planlanan Rize-Artvin Havalimanının bitmesiyle de ilimiz havacılık alanında büyük bir atılım gerçekleştirmiş olacak. Arzumuz öğrencilerimiz ile sektörde yer alan şirketleri istihdam ve eğitim alanlarında buluşturmak, bizler Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitim alanının arkasındayız, havacılık sektörünün de gerekli desteği sağlayacağına inanıyoruz' dedi. Binada ve atölyelerde yapılan incelemelerden sonra ziyaret sona erdi.



 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı