İl Başkanı Özyanık' tan Kaçkar 53.com Bürosuna Ziyaret

İyi Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, Pazar (Kaçkar53.com) bürosunu ziyaret etti

PAZAR-RİZE 28.09.2020 14:13:54 52 0
İl Başkanı Özyanık

Cevahir Topaloğlu

Esnaf Ziyaretlerinde bulunmak amacıyla Pazar ilçesine gelen İyi Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, Pazar İyi Parti İlçe Başkanı Rahmi Biber ile birlikte Kaçkar 53.com sitesi ziyaret etti.

İmtiyaz sahibi Abdullah Uzun tarafından karşılanan İyi Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, Ülke gündemi ve yerel basın hakkında istişarelerde bulundular

Yerel ve ulusal basın temsilcilerinin ülkelerin gelişiminde basının öneminin büyük olduğunu belirten Özyanık, Çağdaş demokrasilerde iletişimin en güçlü araçlarından birinin de basın olduğunu ve basının toplumların gelişmesinde büyük rol oynayan temel unsurlarından biri olduğunu ifade etti. Özyanık ,'Bu noktada basın toplumların gelişmesinde büyük rol oynayan vazgeçilmez temel unsurlarından biridir. Basın ayrıca özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşturulmasında büyük bir güce sahiptir. Her zaman ve her yerde büyük bir özveriyle çalışan değerli basın çalışanlarını aynı zamanda Pazar’ın her alanında başarıya ulaşmasında, gösterdikleri duyarlılığın ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmaların büyük katkı sağladığına inandığımı ifade etmek isterim' dedi.

Abdullah Uzun, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirrerek başkan Özyanık’a teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI