Dalgıçlar Denizi taradılar

Toplumda deniz sevgisinin ve kültürünün Oluşmasına katkı sağlamak, deniz Ve çevre kirliliğine dikkati çekmek amacıyla Pazar Liman Başkanlığı tarafından "DENİZİ KİRLETME, GELECEĞİ YOK ETME" konulu etkinlik düzenlendi.

PAZAR-RİZE 28.05.2022 10:57:19 145 0
Dalgıçlar Denizi taradılar

PAZAR-İlçenin Balıkçı köyü Barınağında yapılan etkinliğe Pazar Kaymakamı Mustafa AKIN, Belediye Başkanı Ahmet BASA, Kurum Amirleri, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları ve bölge halkı katıldı.

Pazar Balıkçılar Köyü Balıkçı Barınağı içerisinde yapılan etkinlikte Deniz Kıyısı Temizliği ve Dalgıçlar tarafından Deniz dibi temizliği yapılmıştır. Bölge halkının ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte kıyı alanında bulunan çöpler Kaymakam Mustafa Akın,Belediye Başkanı Ahmet Basa ve beraberindekilerle birlikte toplandı,ardından dalgıçlar tarafından deniz dibine dalış yapılarak çeşitli atıklar karaya çıkartılmış ve çıkartılan atıklar karada belli bir noktada sergilenerek insanların dikkatini çekmeye çalışılmıştır. Etkinlikle ilgili bir açıklamada bulunan Pazar Liman Başkanı Sultan Süleyman TAŞCI, Deniz kirliliği tüm dünyanın ve aynı zamanda ülkemizin önemli problemlerinden biridir”dedi.

Program çöplerin toplanması, dalgıçlarımızın deniz altı temizleme yapması ve tekne turu ile son buldu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI