Başkan Osman Yüksel: Toplumun her kesimine hizmet ulaştırıyoruz

Pazar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Yüksel ve SS. Pazar Kızkulesi-Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Hızır Şükrü Doğanay ile birlikte Basın Bürosuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAZAR-RİZE 8.07.2020 09:43:35 98 0
Başkan Osman Yüksel: Toplumun her kesimine hizmet ulaştırıyoruz

PAZAR-Pazar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Yüksel ve SS. Pazar Kızkulesi-Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Hızır Şükrü Doğanay ile birlikte Basın Bürosuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bir süre önce Pazar Demokrasi Meydanında Gazeteci Abdullah Uzun tarafından hizmete açılan, Basın Bürosuna ziyaretçiler devam ediyor.

Pandemi salgını sürecinde ara verilen ziyaretlere kısıtlamaların kısmen kaldırılmasıyla yeniden başladı.

Abdullah Uzun’a yeni işyerinde başarılar dileyen Yüksel ve Doğanay, ”her koşulda ilçemiz basınının yanında olmaya devam edeceğiz” dediler.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Yüksel, “bizler mesai saati gözetmeden Pazar ilçemizdeki vatandaşlarımıza 7/24 hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Yüksel, 'İlçe merkezinde başta olmak üzere mahalle ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza her koşulda hizmete devam ediyoruz. Pandemi süresince sıkıntılı günler geçirdik. Her kesim gibi bizde etkilendik, ekonomik olarak da zarar gördük. Tüm bu olumsuz koşullara rağmen hizmetimizde aksamalara sebep olmadık” diye konuştu.

Yüksel, Pazar ilçemizi çok seviyoruz. Bu ilçeye her ne koşulda olursa olsun hizmet borcumuz var. Biz sadece şoför esnafının değil, vatandaşlarımızın da gözü kulağı olmaya devam ediyoruz. Onların istek ve taleplerinin yerine getirilmesi için ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunuyoruz. Bu konuda var olan birçok sıkıntıyı da ortadan kaldırdık. Bu süreçte bize destek verenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Abdullah Uzun,nazik ziyaretlerinden dolayı Yüksel ve Doğanay'a teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI