Bahçeler Toprak Olsun ,Gençler Meyveye Doysun

İlk etabı Rize Merkez'de gerçekleştirilen ve ilçelere yayılan "Bahçeler Toprak Olsun, Gençler Meyveye Doysun" isimli fidan dikimi projesi kapsamında Pazar Aktepe İlk/Ortaokulu bahçesinde İlçe Kaymakamı Mustafa Akın'ın k

PAZAR-RİZE 29.03.2022 09:42:29 57 0
Bahçeler Toprak Olsun ,Gençler Meyveye Doysun
PAZAR-İlk etabı Rize Merkez'de gerçekleştirilen ve ilçelere yayılan 'Bahçeler Toprak Olsun, Gençler Meyveye Doysun' isimli fidan dikimi projesi kapsamında Pazar Aktepe İlk/Ortaokulu bahçesinde İlçe Kaymakamı Mustafa Akın'ın katılımıyla Fidan dikimi gerçekleştirildi.

İlimiz genelinde gerçekleştirilen etkinlikte tüm okullarımızda eş zamanlı olarak fidan dikimi yapıldı. Ayrıca her ilçede belirlenen okullarımızda ilçe protokolünün de katılımlarıyla fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklmada ; İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Organizasyonu ile ikincisi yapılan'Bahçeler Toprak Olsun Gençler Meyveye Doysun' meyve fidanı dikme etkinliğimizi ilçemiz Aktepe İlk/Ortaokulunda Kaymakamımız Sayın Mustafa AKIN'ın katılımıyla gerçekleştirdik. Fidanların tedariğinde destek sunan Orman İşletmesi Müdürümüz ile personeline, ev sahipliği yapan Aktepe İlk/Ortaokulu ailesine teşekkür ederiz.'denildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI